

Vykdydami ES direktyvos dėl privatumo ir elektroninių ryšių reikalavimus, pranešame, jog svetainėje naudojame slapukus norėdami suasmeninti turinį ir skelbimus, kad teiktume visuomeninės medijos funkcijas ir galėtume analizuoti savo srautą. Informaciją apie tai, kaip naudojatės svetaine, bendriname su visuomeninės medijos, reklamavimo ir analizės partneriais. Daugiau informacijos |
Supratau |
Virtuviniai peiliai
Filė peilis Victorinox Swibo Fish Filleting Flex (5.8448.16) su žuvies žvynų skutimo funkcija ir lanksčiais 16 cm ilgio ašmenimis. Puikus peilis žuvies valymui, dorojimui ir file paruošimui pagal profesionalius restorano virtuvės standartus.
Subtilaus skonio žmonės ir tikri gurmanai labiausiai vertina geriausią žuvies dalį - filė. Leiskite jiems pristatyti jūsų naują aukščiausios klasės filė įrankį. Atkurkite restorano lygį namuose stilingai ir tiksliai. Siauri filė peilio ašmenys pasižymi nuostabiu lankstumu, profesionaliai aplenkia bet kokius kaulus ir puikiai atskiria žuvieną nuo jų. Vaivorykštinio upėtakio, riebios lašišos ar mėsingo oto filė be vargo atskiriama nuo kaulų ir odos, ir tai užtrunka vos kelias sekundes. Nepamirštamas įspūdis jūsų svečiams garantuotas!
Firminė, ryški ir gerai matoma „Swibo“ rankena, formuojama aukšto spaudimo liejimo būdu tvirtai apgaubia poliruotus, aukštos kokybės, nerūdijančio plieno ašmenis, neturi mikroskopinių porų ar įtrūkimų, yra monolitiška, todėl atitinka visus sanitarijos ir sterilumo reikalavimus. Tai labai lengvai valdoma, neslystanti ir higieniška rankena. Puikus peilis išsiskiriantis patikimumu, funkcionalumu ir, žinoma, neprilygstama Šveicariška "Victorinox" kokybe.
Peilis žuvies valymui, dorojimui ir filė išpjaustymui pagal profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti ergonomiška ir higieniška, oranžinės spalvos poliamido rankena suteikia lengvumo ir tikslumo išpjaustant žuvies filė
Siauri lankstūs ašmenys, pagaminti iš nerūdijančio, aukštos kokybės anglingo plieno su tiesia pjovimo briauna
Nugarinė ašmenų pusė turi banguotą kraštą žvynams skusti
Ašmenų ilgis: 16 cm
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis Šveicariškas "Victorinox" Swibo Fish Filleting peilis yra tikras pagalbininkas ne tik virtuvėje, bet ir vienos dienos žvejyboje ar dar ilgesnėse žvejybinėse išvykose, jo pagalba namo parvešite tik geriausią žuvies dalį - file.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6003.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Šiuo Victorinox Fibrox virtuviniu 26 cm duonos ir kepinių peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kitus kepinius? Ir, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis peilis yra puikus pavyzdys.