Virtuviniai peiliai
Virtuvinis šefo peilis Victorinox Fibrox 5.2063.20 Ypač platus 20 cm
Virtuvės šefo peilis Victorinox Fibrox Carving Knife (5.2063.20) skirtas profesionaliam pjaustymui, su juoda, ergonomiška, neslystančia, atsparia smūgiams fibrox rankena ir ypač plačiais, skustuvo aštrumo, 20 cm ilgio ašmenys. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuvinis šefo peilis Victorinox Fibrox 5.2063.20 ypač plačiais ašmenimis
Sklandus pjūvis kiekvieną kartą: tai yra Victorinox Fibrox virtuvinio peilio kredo. Šis patikimas virtuvės įrankis puikiai sudoros viską, kas išdėta prieš jį ant pjaustymo lentos. Ploni, aštrūs, ypatingai platūs, 20 cm ilgio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno derinami su subalansuotu dizainu ir ergonomiška rankena pagaminta iš smūgiams atsparios termoplastinių elastomerų (TPE) medžiagos - matinio, neslidaus ir malonaus liesti paviršiaus. Taip užtikrinamas didžiausias patogumas ir kontroliuojamas, tikslus, nuoseklus pjovimas pjaustant virtą mėsą, kepsnius iškeptus ant grotelių ar net didžiulius keptos mėsas gabalus iškeptus orkaitėje. Profesionalios Victorinox peilių linijos Fibrox Carving Knife peilis yra vertinamas tiek namų virėjų, tiek profesionalių virtuvės šefų, tai įrankis leidžiantis įveiktų bet kokį virtuvės iššūkį, nesvarbu kokio dydžio jis bebūtų.
Virtuvinio peilio Victorinox 5.2063.20 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 20 cm.
Rankenos ilgis: 12,7 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 2,3 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 52 mm.
Ašmenų lankstumas: mažas
Svoris: 172 g.
Ergonomiškai suprojektuotas virtuvinis pjaustymo peilis atitinkantis profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti, ergonomiška rankena iš smūgiams atsparios Fibrox medžiagos
Aštrūs, ypač platūs anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su tiesia pjovimo briauna
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis modelis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo unikalumo. Fibrox rankena neslysta ir nesisuka rankoje net jei pjaustote riebius maisto produktus ar žuvį, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas. Tai skustuvo aštrumo peilis kurį galąsti reikia itin retai.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Daugiau jokių nesklandumų virtuvėje! „ Victorinox Swiss Classic“ virtuvinis peilis leidžia lengvai ir tolygiai pjauti. Ergonomiška rankena ir subalansuota šio peilio konstrukcija užtikrina absoliutų stabilumą ant pjovimo lentos. Smailūs ir labai aštrūs ašmenys leidžia pjaustyti visų rūšių mėsą. Virtuvinis peilis yra saugus plauti indaplovėje.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Pasipriešinkite pomidorų odai, parodykite melionui, kas šeimininkauja virtuvėje. Nei vaisiai, nei daržovės negali atlaikyti aštraus banguoto "Victorinox" virtuvinio pjaustymo peilio krašto. O dėl ergonomiškos rankenos ir puikaus dydžio jį galite naudoti pjaustydami viską, kas yra virtuvėje.
Victorinox virtuvinis peilis 5.2003.25 su juoda rankena, pagamintas iš lengvo Fibrox pluošto, užtikrinančio lengvą ir patogų, tačiau tvirtą laikymą rankoje. Virtuvinio peilio tekstūra šiek tiek grūdėta, todėl peilis neslysta ir tvirtai laikosi net drėgnoje ar riebaluotoje rankoje. Virtuvinio peilio rankena yra gerai profiliuota, atspari dilimui ir aukštai temperatūrai. Galite plauti indaplovėje. Šis peilis yra puiki dovana kiekvienam virėjui, tiek profesionalui, tiek mėgėjui.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.