

Virtuviniai peiliai
Virtuvės šefo peilis Victorinox Fibrox Carving Knife (5.2063.20) skirtas profesionaliam pjaustymui, su juoda, ergonomiška, neslystančia, atsparia smūgiams fibrox rankena ir ypač plačiais, skustuvo aštrumo, 20 cm ilgio ašmenys. Pagamintas Šveicarijoje.
Sklandus pjūvis kiekvieną kartą: tai yra Victorinox Fibrox virtuvinio peilio kredo. Šis patikimas virtuvės įrankis puikiai sudoros viską, kas išdėta prieš jį ant pjaustymo lentos. Ploni, aštrūs, ypatingai platūs, 20 cm ilgio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno derinami su subalansuotu dizainu ir ergonomiška rankena pagaminta iš smūgiams atsparios termoplastinių elastomerų (TPE) medžiagos - matinio, neslidaus ir malonaus liesti paviršiaus. Taip užtikrinamas didžiausias patogumas ir kontroliuojamas, tikslus, nuoseklus pjovimas pjaustant virtą mėsą, kepsnius iškeptus ant grotelių ar net didžiulius keptos mėsas gabalus iškeptus orkaitėje. Profesionalios Victorinox peilių linijos Fibrox Carving Knife peilis yra vertinamas tiek namų virėjų, tiek profesionalių virtuvės šefų, tai įrankis leidžiantis įveiktų bet kokį virtuvės iššūkį, nesvarbu kokio dydžio jis bebūtų.
Virtuvinio peilio Victorinox 5.2063.20 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 20 cm.
Rankenos ilgis: 12,7 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 2,3 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 52 mm.
Ašmenų lankstumas: mažas
Svoris: 172 g.
Ergonomiškai suprojektuotas virtuvinis pjaustymo peilis atitinkantis profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti, ergonomiška rankena iš smūgiams atsparios Fibrox medžiagos
Aštrūs, ypač platūs anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su tiesia pjovimo briauna
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis modelis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo unikalumo. Fibrox rankena neslysta ir nesisuka rankoje net jei pjaustote riebius maisto produktus ar žuvį, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas. Tai skustuvo aštrumo peilis kurį galąsti reikia itin retai.
Virtuvinis peilis Victorinox (5.6613.15) skirtas iškaulinimui su lenktais ir lanksčiais 15 cm ilgio, ašmenimis. Ieškote peilio, kuris galėtų pjauti be menkiausių pastangų? Tuomet šis peilis yra tai, ko jums reikia. Dėl lanksčių ir aštrių ašmenų atskirti mėsą nuo kaulų dar niekada nebuvo taip paprasta ir lengva. Neslystanti ergonomiška peilio rankena pagaminta iš Fibrox medžiagos.
Pasipriešinkite pomidorų odai, parodykite melionui, kas šeimininkauja virtuvėje. Nei vaisiai, nei daržovės negali atlaikyti aštraus banguoto "Victorinox" virtuvinio pjaustymo peilio krašto. O dėl ergonomiškos rankenos ir puikaus dydžio jį galite naudoti pjaustydami viską, kas yra virtuvėje.
Šių visame pasaulyje žinomų filiavimo peilių pristatinėti nereikia. Filiavimo peilis pasižymi itin tvirtais ir kietais ašmenimis. Victorinox Swibo® profesionalių stalo įrankių linija yra sukurta ir gaminama pagal griežtus standartus, naudojant geriausias turimas medžiagas, ir technologijas, kurios ir toliau nustato pramonės standartą.
Pasipriešinkite pomidorų odai, parodykite melionui, kas šeimininkauja virtuvėje. Nei vaisiai, nei daržovės negali atlaikyti aštraus banguoto "Victorinox" virtuvinio pjaustymo peilio krašto. O dėl ergonomiškos rankenos ir puikaus dydžio jį galite naudoti pjaustydami viską, kas yra virtuvėje.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.