

Virtuviniai peiliai
Puikus virtuvės peilis. Mažas ir patogus, idealiai tinka, valyti, smulkinti ir pjaustyti vaisius ir daržoves.
Victorinox Swiss Classic – patogus virtuvinis peilis, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Ilgai išlieka aštrus, lengvai galandamas ir atsparus korozijai, turi ergonomišką, slydimui atsparią rankeną. Pjaustymo peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje atlikti, o šis šveicariškas, klasikinis, 8 cm ilgio ašmenimis peilis yra peilių stalčiaus pažiba, išsiskiriantis ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis lygiu kraštu bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite paprikų sėklas, greitai išskobkite obuolį, supjaustykite krūvą daržovių į juosteles arba į puikius kvadratėlius – kad ir kokį darbą atliktumėte, dėl sklandžių, vienodų šio pjaustymo peilio pjūvių patiekalai bus tokie pat gražūs kaip kad jie yra ir maistingi.
Ašmenys: nerūdijantis plienas
Ašmenų ilgis: 8 cm
Visas peilio ilgis: 18,8 cm
Rankena:rožinės spalvos matinis polipropilenas
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje.
Virtuvinis peilis Victorinox (5.6613.15) skirtas iškaulinimui su lenktais ir lanksčiais 15 cm ilgio, ašmenimis. Ieškote peilio, kuris galėtų pjauti be menkiausių pastangų? Tuomet šis peilis yra tai, ko jums reikia. Dėl lanksčių ir aštrių ašmenų atskirti mėsą nuo kaulų dar niekada nebuvo taip paprasta ir lengva. Neslystanti ergonomiška peilio rankena pagaminta iš Fibrox medžiagos.
Pasipriešinkite pomidorų odai, parodykite melionui, kas šeimininkauja virtuvėje. Nei vaisiai, nei daržovės negali atlaikyti aštraus banguoto "Victorinox" virtuvinio pjaustymo peilio krašto. O dėl ergonomiškos rankenos ir puikaus dydžio jį galite naudoti pjaustydami viską, kas yra virtuvėje.
Šių visame pasaulyje žinomų filiavimo peilių pristatinėti nereikia. Filiavimo peilis pasižymi itin tvirtais ir kietais ašmenimis. Victorinox Swibo® profesionalių stalo įrankių linija yra sukurta ir gaminama pagal griežtus standartus, naudojant geriausias turimas medžiagas, ir technologijas, kurios ir toliau nustato pramonės standartą.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
"Victorinox" skutimo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis. Kokybiškas, tikslus ir itin aštrus pjovimas garantuotas maisto ruošoje naudojant šį virtuvinį peilį. Naudokite jį įvairioms maisto ruošos užduotims – nuo obuolių išpjovimo iki sėklų pašalinimo ar greipfruto lupimo. Su šiuo virtuviniu peiliu legnvai įveiksite bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą.