

Virtuviniai peiliai
Filė peilis Victorinox Fibrox Filleting Knife Flexible (5.3763.20) su lanksčiais 20 cm ilgio ašmenimis. Puikus peilis žuvies valymui, dorojimui ir file paruošimui. Sužavėkite svečius ir pakelkite maisto ruošimą į visiškai naują lygį! Naudodami Victorinox Fibrox file peilį paverskite nuostabiai šviežią žuvį tobula filė! Sujungus aštrius ir lanksčius ašmenis su ergonomiška ir neslystančia Fibrox rankena, šis peilis turi puikų paslankumą ir pjovimo galią, reikalingą tiksliam darbui atlikti.
Subtilaus skonio žmonės ir tikri gurmanai labiausiai vertina geriausią žuvies dalį - filė. Leiskite jiems pristatyti jūsų naują aukščiausios klasės filė įrankį. Atkurkite restorano lygį namuose stilingai ir tiksliai. Siauri filė peilio ašmenys pasižymi nuostabiu lankstumu, profesionaliai aplenkia bet kokius kaulus ir puikiai atskiria žuvieną nuo jų. Vaivorykštinio upėtakio, riebios lašišos ar mėsingo oto filė be vargo atskiriama nuo kaulų ir odos, ir tai užtrunka vos kelias sekundes. Nepamirštamas įspūdis jūsų svečiams garantuotas!
Firminė, juoda ir neslystanti „Fibrox“ rankena, formuojama aukšto spaudimo liejimo būdu tvirtai apgaubia poliruotus, aukštos kokybės, nerūdijančio plieno ašmenis, neturi mikroskopinių porų ar įtrūkimų, yra monolitiška, todėl atitinka visus sanitarijos ir sterilumo reikalavimus. Tai labai lengvai valdoma, neslystanti ir higieniška rankena. Puikus peilis išsiskiriantis patikimumu, funkcionalumu ir, žinoma, neprilygstama Šveicariška "Victorinox" kokybe.
Virtuvinio peilio Victorinox 5.6503.15 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 20 cm.
Rankenos ilgis: 13,9 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 1,3 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 17 mm.
Ašmenų lankstumas: labai lankstūs
Svoris: 88 g.
Peilis žuvies valymui, dorojimui ir filė išpjaustymui pagal profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti ergonomiška ir higieniška, Fibrox rankena suteikia lengvumo ir tikslumo išpjaustant žuvies filė
Siauri lankstūs ašmenys, pagaminti iš nerūdijančio, aukštos kokybės anglingo plieno su tiesia pjovimo briauna
Lankstus filė peilis su neslystančia rankena
Ašmenų ilgis: 20 cm
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis Šveicariškas "Victorinox Fibrox Filleting Knife Flexible" peilis yra tikras pagalbininkas ne tik virtuvėje, bet ir vienos dienos žvejyboje ar dar ilgesnėse žvejybinėse išvykose, jo pagalba namo parvešite tik geriausią žuvies dalį - file.
Daugiau jokių nesklandumų virtuvėje! „ Victorinox Swiss Classic“ virtuvinis peilis leidžia lengvai ir tolygiai pjauti. Ergonomiška rankena ir subalansuota šio peilio konstrukcija užtikrina absoliutų stabilumą ant pjovimo lentos. Smailūs ir labai aštrūs ašmenys leidžia pjaustyti visų rūšių mėsą. Virtuvinis peilis yra saugus plauti indaplovėje.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Virtuvinis peilis Victorinox (5.6613.15) skirtas iškaulinimui su lenktais ir lanksčiais 15 cm ilgio, ašmenimis. Ieškote peilio, kuris galėtų pjauti be menkiausių pastangų? Tuomet šis peilis yra tai, ko jums reikia. Dėl lanksčių ir aštrių ašmenų atskirti mėsą nuo kaulų dar niekada nebuvo taip paprasta ir lengva. Neslystanti ergonomiška peilio rankena pagaminta iš Fibrox medžiagos.
Šių visame pasaulyje žinomų filiavimo peilių pristatinėti nereikia. Filiavimo peilis pasižymi itin tvirtais ir kietais ašmenimis. Victorinox Swibo® profesionalių stalo įrankių linija yra sukurta ir gaminama pagal griežtus standartus, naudojant geriausias turimas medžiagas, ir technologijas, kurios ir toliau nustato pramonės standartą.
Šis 15 centimetrų Mustad peilis, puikiai tinkantis filiavimui, yra su minkšta rankena, kad dirbant jaustųsi puikus sukibimas. Filiavimo peilio ašmenų konstrukcija yra lenkta, todėl užtikrinamas geresnis darbo kampas ir galimybė iš arti pjauti į kaulo čiulpus.Vokiško nerūdijančio plieno ašmenys užtikrina puikų atsparumą korozijai. Puiki, minkšta, antibakterinė rankenos medžiaga tinka tiek žemai temperatūrai, tiek tropiniam klimatui. Peilis parduodamas su specialiu dėklu.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.