

Virtuviniai peiliai
Victorinox Fibrox serijos peilis duonos gaminiams pjaustyti, vienintelė „Fibrox Bread Knife“ misija yra sklandžiai pjaustyti traškią ir minkštą duoną. Šis peilis apginkluotas itin aštriais, nerūdijančio plieno ašmenimis banguotu kraštu.
Vienintelė „Fibrox Bread Knife“ duonos peilio su itin aštriu banguotu ašmenų kraštu misija yra sklandžiai pjaustyti traškią ir minkštą duoną, o taip pat ir kitus duonos gaminius. Profesionalus peilis skirtas kasdieniam naudojimui tiek namuose, tiek profesionaliose virtuvėse su tvirtais, aštriais ir banguotais ašmenimis bei nepaprastai patogia ergonomiška "Fibrox" rankena duoną pjausto tikrai puikiai – nereikia traiškyti tų šiltų, skanių kepalų, kiekviena riekelė atpjaunama tiesiog tobulai.
Virtuvinio peilio Victorinox „Fibrox Bread Knife“ 5.2533.21 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 21 cm.
Rankenos ilgis: 12,9 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 1,5 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 25 mm.
Ašmenų lankstumas: mažas
Svoris: 99 g.
Ergonomiškai suprojektuotas virtuvinis duonos gaminių pjaustymo peilis atitinkantis profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti, ergonomiška rankena iš smūgiams atsparios Fibrox medžiagos
Aštrūs, anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su banguota pjovimo briauna
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis modelis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo unikalumo ir siauros specializacijos kuri yra tikrai nepriekaištinga. Kaip ir visų šios Fibrox serijos peilių rankena yra neslystanti ir puikiai guli delne dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas. Tai skustuvo aštrumo peilis kurį galąsti reikia itin retai.
Šių visame pasaulyje žinomų filiavimo peilių pristatinėti nereikia. Filiavimo peilis pasižymi itin tvirtais ir kietais ašmenimis. Victorinox Swibo® profesionalių stalo įrankių linija yra sukurta ir gaminama pagal griežtus standartus, naudojant geriausias turimas medžiagas, ir technologijas, kurios ir toliau nustato pramonės standartą.
Virtuvinis peilis Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm ilgio ašmenimis yra puikus įrankis vienodiems mėsos gabalėliams atpjauti iš didelio keptos ar karštai rūkytos mėsos gabalo. Peilio ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra ilgaamžiški. Victorinox peiliai išsiskiria aukštos kokybės, patvariomis medžiagomis ir ergonomišku dizainu bei funkcionalumu. Pagaminti Šveicarijoje.
iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6003.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Šio Herbertz peilio forma buvo sukurta pagal tradicines japoniškų šefo peilių formas. Turistinis peilis su vertinga Tagayasan medine sustiprina šį įspūdį. Ploni ašmenys, pagaminti iš nerūdijančio 440A plieno ir medinė rankena kartu sudaro peilį, kuris yra idealus kompanionas bet kokiai veiklai lauke. Ašmenų užraktas užtikrina saugų darbą.