Virtuviniai peiliai
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox 5.6503.15 boning knife 15 cm
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox 5.6503.15 boning knife 15 cm
Sklandus pjūvis kiekvieną kartą: tai yra Victorinox Fibrox virtuvinio peilio kredo. Šis patikimas virtuvės įrankis puikiai sudoros viską, kas išdėstyta prieš jį ant pjaustymo lentos. Dėl ergonomiškos neslidžios rankenos ir 15 cm ilgio lenktų ašmenų, maisto pjaustymas ir mėsos atskyrimas nuo kaulų nereikalauja daug laiko ir pastangų. Vidutiniško pločio, aštrūs, 15 cm ilgio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno derinami su subalansuotu dizainu ir ergonomiška rankena pagaminta iš smūgiams atsparios termoplastinių elastomerų (TPE) medžiagos - matinio, neslidaus ir malonaus liesti paviršiaus. Taip užtikrinamas didžiausias patogumas ir kontroliuojamas, tikslus, nuoseklus pjovimas nuo mėsos iki daržovių ir visų dydžių vaisių. Nors ir sukurta namų virtuvei, Victorinox Fibrox linija yra profesionalaus charakterio, o tai reiškia, kad tai yra tiek namų virėjų, tiek profesionalių šefų įrankių gama leidžianti įveiktų bet kokį virtuvės iššūkį, nesvarbu kokio dydžio jis bebūtų.
Virtuvinio peilio Victorinox 5.6503.15 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 15 cm.
Rankenos ilgis: 13,4 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 2,4 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 24 mm.
Ašmenų lankstumas: kieti
Svoris: 106 g.
Universalus virtuvinis peilis, skirtas iškaulinimui, mėsinėjimui ir pjaustymui pagal profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti, ergonomiška rankena iš smūgiams atsparios Fibrox medžiagos
Aštrūs anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su tiesia pjovimo briauna
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis „Fibrox“ kolekcijos „Victorinox“ iškaulinimo peilis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo universalumo. Fibrox rankena neslysta ir nesisuka rankoje net jei pjaustote riebius maisto produktus ar žuvį, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Virtuvinis peilis Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm ilgio ašmenimis yra puikus įrankis vienodiems mėsos gabalėliams atpjauti iš didelio keptos ar karštai rūkytos mėsos gabalo. Peilio ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra ilgaamžiški. Victorinox peiliai išsiskiria aukštos kokybės, patvariomis medžiagomis ir ergonomišku dizainu bei funkcionalumu. Pagaminti Šveicarijoje.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Šiuo Victorinox Fibrox virtuviniu 26 cm duonos ir kepinių peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kitus kepinius? Ir, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis peilis yra puikus pavyzdys.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Pasipriešinkite pomidorų odai, parodykite melionui, kas šeimininkauja virtuvėje. Nei vaisiai, nei daržovės negali atlaikyti aštraus banguoto "Victorinox" virtuvinio pjaustymo peilio krašto. O dėl ergonomiškos rankenos ir puikaus dydžio jį galite naudoti pjaustydami viską, kas yra virtuvėje.
Šiuo Victorinox Fibrox kepinių ir duonos peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną ir kepinius. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kepinius? Ir ar žinojote, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis virtuvinis peilis yra puikus pavyzdys.