Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Virtuviniai peiliai
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox 5.6603.12 boning knife 12 cm
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox 5.6603.12 boning knife 12 cm
Sklandus pjūvis kiekvieną kartą: tai yra Victorinox Fibrox virtuvinio peilio kredo. Šis patikimas virtuvės įrankis puikiai sudoros viską, kas išdėstyta prieš jį ant pjaustymo lentos. Dėl ergonomiškos neslidžios rankenos ir 12 cm ilgio lenktų ašmenų, maisto pjaustymas ir mėsos atskyrimas nuo kaulų nereikalauja daug laiko ir pastangų. Vidutiniško pločio, aštrūs, 125 cm ilgio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno derinami su subalansuotu dizainu ir ergonomiška rankena pagaminta iš smūgiams atsparios termoplastinių elastomerų (TPE) medžiagos - matinio, neslidaus ir malonaus liesti paviršiaus. Taip užtikrinamas didžiausias patogumas ir kontroliuojamas, tikslus, nuoseklus pjovimas nuo mėsos iki daržovių ir visų dydžių vaisių. Nors ir sukurta namų virtuvei, Victorinox Fibrox linija yra profesionalaus charakterio, o tai reiškia, kad tai yra tiek namų virėjų, tiek profesionalių šefų įrankių gama leidžianti įveiktų bet kokį virtuvės iššūkį, nesvarbu kokio dydžio jis bebūtų.
Virtuvinio peilio Victorinox 5.6603.12 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 12 cm.
Rankenos ilgis: 13,4 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 2,3 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 22 mm.
Ašmenų lankstumas: kieti
Svoris: 94 g.
Universalus virtuvinis peilis, skirtas iškaulinimui, mėsinėjimui ir pjaustymui pagal profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti, ergonomiška rankena iš smūgiams atsparios Fibrox medžiagos
Aštrūs anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su tiesia pjovimo briauna
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis „Fibrox“ kolekcijos „Victorinox“ iškaulinimo peilis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo universalumo. Fibrox rankena neslysta ir nesisuka rankoje net jei pjaustote riebius maisto produktus ar žuvį, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Šiuo Victorinox Fibrox virtuviniu 26 cm duonos ir kepinių peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kitus kepinius? Ir, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis peilis yra puikus pavyzdys.
Filė peilis Victorinox Fibrox Filleting Knife Flexible (5.3763.20) su lanksčiais 20 cm ilgio ašmenimis. Puikus peilis žuvies valymui, dorojimui ir file paruošimui. Sužavėkite svečius ir pakelkite maisto ruošimą į visiškai naują lygį! Naudodami Victorinox Fibrox file peilį paverskite nuostabiai šviežią žuvį tobula filė! Sujungus aštrius ir lanksčius ašmenis su ergonomiška ir neslystančia Fibrox rankena, šis peilis turi puikų paslankumą ir pjovimo galią, reikalingą tiksliam darbui atlikti.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis maisto ruošime. Su šiuo peiliu galite lengvai atlikti bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą: naudokite peilį norėdami išspręsti bet kokią maisto ruošos užduotį – nuo obuolių sėklų pašalinimo iki greipfruto lupimo.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.