Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuviniai peiliai
Virtuvinis peilis bekonui Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm
Virtuvinis peilis Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm ilgio ašmenimis yra puikus įrankis vienodiems mėsos gabalėliams atpjauti iš didelio keptos ar karštai rūkytos mėsos gabalo. Peilio ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra ilgaamžiški. Victorinox peiliai išsiskiria aukštos kokybės, patvariomis medžiagomis ir ergonomišku dizainu bei funkcionalumu. Pagaminti Šveicarijoje.
Virtuvinis peilis bekonui Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm
Sklandus pjūvis kiekvieną kartą: tai yra Victorinox Fibrox virtuvinio peilio kredo. Šis patikimas virtuvės įrankis puikiai sudoros viską, kas išdėstyta prieš jį ant pjaustymo lentos. Dėl ergonomiškos neslidžios rankenos ir 25 cm ilgio banguoto profilio ašmenų, pjaustymas nereikalauja daug laiko ir pastangų. Vidutiniško pločio, aštrūs, 25 cm ilgio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno derinami su subalansuotu dizainu ir ergonomiška rankena pagaminta iš smūgiams atsparios termoplastinių elastomerų (TPE) medžiagos - matinio, neslidaus ir malonaus liesti paviršiaus. Taip užtikrinamas didžiausias patogumas ir kontroliuojamas, tikslus, nuoseklus pjovimas nuo nedidelių paukštienos gabalėlių iki milžiniškų mėsos kepsnių ar rūkytų kumpių. Šis peilis lengvai pjauna vytintą mėsą ir dešras, juo galima pjaustyti viską nuo įvairių daržovių iki pačių dydžiausių arbūzų. Nors ir sukurta namų virtuvei, Victorinox Fibrox linija yra profesionalaus charakterio, o tai reiškia, kad tai yra tiek namų virėjų, tiek profesionalių šefų įrankių gama leidžianti įveiktų bet kokį virtuvės iššūkį, nesvarbu kokio dydžio jis bebūtų.
Maisto gaminimas yra ne tik paprastas maisto ruošimas. Maisto gaminimas yra aistra, pomėgis, kultūra, o kartais net menas. Vis dėlto maisto gaminimas turėtų būti įdomus ir neapsunkinantis, o tinkamo virtuvės įrankio pasirinkimas yra lemiamas veiksnys užtikrinant, kad tai būtų tikrai malonus procesas. „Victorinox“ turi tinkamus pagalbininkus atliekant bet kokį darbą virtuvėje - funkcionalius ir aukštos kokybės įrankius - tai yra tai, ko ir galima tikėtis iš originalaus Šveicarijos armijos peilio išradėjo.
Virtuvinis peilis mėsai pjaustyti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti, ergonomiška rankena iš smūgiams atsparios Fibrox medžiagos
Fibrox rankena, tinkama naudoti HACCP (rankena gali būti sterilizuojama 150 ° C temperatūroje)
Aštrūs anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su banguota pjovimo briauna
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis „Fibrox“ kolekcijos „Victorinox“ mėsos pjaustymo peilis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo unikalios paskirties. Fibrox rankena neslysta ir nesisuka rankoje net jei pjaustote riebius maisto produktus, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox yra 15 cm ilgio, itin lankstus, plonas, išlenktas, ergonomiškas peilis su neslystančia rankena pagaminta iš plastiko (TPE). Fibrox virtuvinį peilį galite plauti iki 110°C indaplovėje. Šis Victorinox Fibrox virtuvinis filiavimo peilis yra aštrus peilis su puikiu kainos ir kokybės santykiu.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
"Victorinox" skutimo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis. Kokybiškas, tikslus ir itin aštrus pjovimas garantuotas maisto ruošoje naudojant šį virtuvinį peilį. Naudokite jį įvairioms maisto ruošos užduotims – nuo obuolių išpjovimo iki sėklų pašalinimo ar greipfruto lupimo. Su šiuo virtuviniu peiliu legnvai įveiksite bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą.
Šiuo Victorinox Fibrox kepinių ir duonos peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną ir kepinius. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kepinius? Ir ar žinojote, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis virtuvinis peilis yra puikus pavyzdys.
Jūsų ašmenų pasirinkimo pagrindas – Victorinox pjaustymo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis. Tikslumas yra ten, kur jis iš tikrųjų pasireiškia. Naudokite jį, kad išspręstumėte bet kokią virtuvinę problemą – nuo obuolių išpjovimo iki čili sėklų pašalinimo ar greipfruto lupimo. Tai leidžia lengvai atlikti bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą.