

Virtuviniai peiliai
Šveicariškas, labai aštrus išpjaustymo ir pjausnių peilis tiesiais, kokybiško, anglingo nerūdijančio plieno ašmenimis su neslystančia, ergonomiška rankena. Idealiai tinka visų rūšių mėsai pjaustyti ir apdoroti.
Kadangi ne tik namų virėjai, bet ir profesionalūs šefai juo pasitiki tiek paprastiems vieno patiekalo pietums pagaminti, tiek įmantrioms, šešių patiekalų puotoms suorganizuoti, prognozuojame, kad šis Victorinox profesionalios peilių linijos Fibrox virtuvinis peilis taps vienu populiariausių peilių ir funkcionaliausių įrankių jūsų virtuvėje. Taip pat numatome, kad netrukus pastebėsite, kad jo ergonomiška neslystanti rankena leis lengvai susidoroti su didesniais mėsos, daržovių ar vaisių pjaustymo darbais. Tai puikus, labai aštrus peilis rimtiems darbams su mėsa arba daržovėmis! Šis modelis tapo vienu populiariausių peilių virtuvėje dėl savo universalumo.
Šveicarijoje pagamintas "Victorinox" virtuvinis peilis su plačiais ašmenimis;
Ašmenų medžiaga: kokybiškas anglingas nerūdijantis plienas;
Ašmenų ilgis: 25 cm;
Rankenos medžiaga: Fibrox - termoplastinis elastomeras (TPE);
Rankenos spalva: juoda;
Svoris: 195 g
Galima plauti indaplovėje.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Šiuo Victorinox Fibrox virtuviniu 26 cm duonos ir kepinių peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kitus kepinius? Ir, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis peilis yra puikus pavyzdys.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6003.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuvinis peilis Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm ilgio ašmenimis yra puikus įrankis vienodiems mėsos gabalėliams atpjauti iš didelio keptos ar karštai rūkytos mėsos gabalo. Peilio ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra ilgaamžiški. Victorinox peiliai išsiskiria aukštos kokybės, patvariomis medžiagomis ir ergonomišku dizainu bei funkcionalumu. Pagaminti Šveicarijoje.