Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuviniai peiliai
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox 5.2003.19 juodas 19cm
Šveicariškas, labai aštrus išpjaustymo ir pjausnių peilis tiesiais, kokybiško, anglingo nerūdijančio plieno ašmenimis su neslystančia, ergonomiška rankena. Idealiai tinka visų rūšių mėsai pjaustyti ir apdoroti.
Victorinox virtuvinis peilis Fibrox 19cm
Kadangi ne tik namų virėjai, bet ir profesionalūs šefai juo pasitiki tiek paprastiems vieno patiekalo pietums pagaminti, tiek įmantrioms, šešių patiekalų puotoms suorganizuoti, prognozuojame, kad šis Victorinox profesionalios peilių linijos Fibrox virtuvinis peilis taps vienu populiariausių peilių ir funkcionaliausių įrankių jūsų virtuvėje. Taip pat numatome, kad netrukus pastebėsite, kad jo ergonomiška neslystanti rankena leis lengvai susidoroti su didesniais mėsos, daržovių ar vaisių pjaustymo darbais. Tai puikus peilis net ir moterų rankoms! Šis modelis tapo vienu populiariausių peilių virtuvėje dėl savo universalumo.
Šveicarijoje pagamintas "Victorinox" virtuvinis peilis su plačiais ašmenimis;
Ašmenų medžiaga: kokybiškas anglingas nerūdijantis plienas;
Ašmenų ilgis: 19 cm;
Rankenos medžiaga: Fibrox - termoplastinis elastomeras (TPE);
Rankenos spalva: juoda;
Svoris: 105 g
Galima plauti indaplovėje.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox yra 15 cm ilgio, itin lankstus, plonas, išlenktas, ergonomiškas peilis su neslystančia rankena pagaminta iš plastiko (TPE). Fibrox virtuvinį peilį galite plauti iki 110°C indaplovėje. Šis Victorinox Fibrox virtuvinis filiavimo peilis yra aštrus peilis su puikiu kainos ir kokybės santykiu.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Šių visame pasaulyje žinomų filiavimo peilių pristatinėti nereikia. Filiavimo peilis pasižymi itin tvirtais ir kietais ašmenimis. Victorinox Swibo® profesionalių stalo įrankių linija yra sukurta ir gaminama pagal griežtus standartus, naudojant geriausias turimas medžiagas, ir technologijas, kurios ir toliau nustato pramonės standartą.
Šis 9 colių Mustad peilis, puikiai tinkantis filiavimui, yra su minkšta rankena, kad dirbant jaustųsi puikus sukibimas. Filiavimo peilio ašmenų konstrukcija yra lenkta, todėl užtikrinamas geresnis darbo kampas ir galimybė iš arti pjauti į kaulo čiulpus.Vokiško nerūdijančio plieno ašmenys užtikrina puikų atsparumą korozijai. Aukštos kokybės „veidrodiniu būdu poliruota“ apdaila – puikaus darbo požymis. Puiki rankenos medžiaga su minkšta rankena, tinka tiek žemai temperatūrai, tiek tropiniam klimatui.
Virtuvinis peilis Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm ilgio ašmenimis yra puikus įrankis vienodiems mėsos gabalėliams atpjauti iš didelio keptos ar karštai rūkytos mėsos gabalo. Peilio ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra ilgaamžiški. Victorinox peiliai išsiskiria aukštos kokybės, patvariomis medžiagomis ir ergonomišku dizainu bei funkcionalumu. Pagaminti Šveicarijoje.
Filė peilis Victorinox Fibrox Filleting Knife Flexible (5.3763.20) su lanksčiais 20 cm ilgio ašmenimis. Puikus peilis žuvies valymui, dorojimui ir file paruošimui. Sužavėkite svečius ir pakelkite maisto ruošimą į visiškai naują lygį! Naudodami Victorinox Fibrox file peilį paverskite nuostabiai šviežią žuvį tobula filė! Sujungus aštrius ir lanksčius ašmenis su ergonomiška ir neslystančia Fibrox rankena, šis peilis turi puikų paslankumą ir pjovimo galią, reikalingą tiksliam darbui atlikti.