

Virtuviniai peiliai
Šveicariškas, labai aštrus išpjaustymo ir pjausnių peilis tiesiais, kokybiško, anglingo nerūdijančio plieno ašmenimis su neslystančia, ergonomiška rankena. Idealiai tinka visų rūšių mėsai pjaustyti ir apdoroti.
Kadangi ne tik namų virėjai, bet ir profesionalūs šefai juo pasitiki tiek paprastiems vieno patiekalo pietums pagaminti, tiek įmantrioms, šešių patiekalų puotoms suorganizuoti, prognozuojame, kad šis Victorinox profesionalios peilių linijos Fibrox virtuvinis peilis taps vienu populiariausių peilių ir funkcionaliausių įrankių jūsų virtuvėje. Taip pat numatome, kad netrukus pastebėsite, kad jo ergonomiška neslystanti rankena leis lengvai susidoroti su didesniais mėsos, daržovių ar vaisių pjaustymo darbais. Tai puikus peilis net ir moterų rankoms! Šis modelis tapo vienu populiariausių peilių virtuvėje dėl savo universalumo.
Šveicarijoje pagamintas "Victorinox" virtuvinis peilis su plačiais ašmenimis;
Ašmenų medžiaga: kokybiškas anglingas nerūdijantis plienas;
Ašmenų ilgis: 19 cm;
Rankenos medžiaga: Fibrox - termoplastinis elastomeras (TPE);
Rankenos spalva: juoda;
Svoris: 105 g
Galima plauti indaplovėje.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Šio Herbertz peilio forma buvo sukurta pagal tradicines japoniškų šefo peilių formas. Turistinis peilis su vertinga Tagayasan medine sustiprina šį įspūdį. Ploni ašmenys, pagaminti iš nerūdijančio 440A plieno ir medinė rankena kartu sudaro peilį, kuris yra idealus kompanionas bet kokiai veiklai lauke. Ašmenų užraktas užtikrina saugų darbą.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Daugiau jokių nesklandumų virtuvėje! „ Victorinox Swiss Classic“ virtuvinis peilis leidžia lengvai ir tolygiai pjauti. Ergonomiška rankena ir subalansuota šio peilio konstrukcija užtikrina absoliutų stabilumą ant pjovimo lentos. Smailūs ir labai aštrūs ašmenys leidžia pjaustyti visų rūšių mėsą. Virtuvinis peilis yra saugus plauti indaplovėje.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox yra 15 cm ilgio, itin lankstus, plonas, išlenktas, ergonomiškas peilis su neslystančia rankena pagaminta iš plastiko (TPE). Fibrox virtuvinį peilį galite plauti iki 110°C indaplovėje. Šis Victorinox Fibrox virtuvinis filiavimo peilis yra aštrus peilis su puikiu kainos ir kokybės santykiu.