Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Victorinox virtuvinis peilis steikui Swiss Classic Gourmet Steak Knife 14cm
Victorinox Swiss Classic Steak 6.7903.14 - itin aštrus virtuvinis peilis kepsniams. Universalus dizainas: 14 cm ilgio ašmenys ir juoda polipropileno rankena. Peilis sukurtas taip, kad būtų lengva pjaustyti jūsų sultingą kepsnį, jis be abejo puikiai tinka ir kitoms kulinarinėms užduotims, yra neįtikėtinai aštrus ir patvarus - tikras pagalbininkas jūsų virtuvėje.
Victorinox virtuvinis peilis steikui Swiss Classic Gourmet Steak Knife 14cm
Išpjova, nugarinė, kryžinė ar diafragmos raumuo, kad ir kurios rūšies mėsos gabalą pasirinktumėte, šis kepsnių peilis yra geriausias partneris jį supjaustyti. Iki marmurinio atspalvio puikiai nušlifuoti, aštrūs it skustuvas ašmenys yra šio peilio vizitinė kortelė, jis natūraliai išmano puikių kepsnių valgymo subtilybes ir meną. Tvirtai prigludęs prie delno, jis grakščiai ir be pastangų slysta per mėsą, todėl galite mėgautis subtiliu kepsnio skoniu.
Vixtorinox specialistų patarimas: jo pirmoji meilė visada bus kepsnys, tačiau šis peilis puikiai tinka ir kepiniams: nuo pyrago ir kišo iki, žinoma, picos. „Victorinox“ kepsnių peilis padės lengviau pjaustyti kepsnį, tačiau jis taip pat leis praleisti nuostabesnį vakarą, kupiną gerų pokalbių su gerais draugais. Ir taip yra todėl, kad jo ergonomiška rankena dingsta rankoje, o itin aštrūs ašmenys pjauna be pastangų, todėl dėmesys sutelkiamas ne vien į maistą, bet ir į bendravimą.
Puikus "Victorinox" virtuvinis peilis kepsniui.
Virtuvinio peilio Victorinox Swiss Classic Gourmet Steak Knife 6.7903.14 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 14 cm.
Rankenos ilgis: 11 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 1,2 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 14 mm.
Ašmenų lankstumas: mažas
Svoris: 36 g.
"Victorinox Swiss Classic" virtuvinis peilis kepsniams 14 cm ilgio ašmenimis
Universalus virtuvinis peilis, skirtas pjaustymui ir smulkinimui
Neslystanti, ergonomiška rankena pagaminta iš juodo polipropileno
Aštrūs anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su tiesia pjovimo briauna
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis modelis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo universalumo. Juodo plipropileno rankena neslysta rankoje pjaustant kepsnį ar kitus maisto produktus ar žuvį, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Universalus Victorinox skustukas 7.6075.4, skirtas daržovėms ir vaisiams.
Šiuo Victorinox Fibrox kepinių ir duonos peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną ir kepinius. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kepinius? Ir ar žinojote, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis virtuvinis peilis yra puikus pavyzdys.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Skustukas pomidorams ir kiviams Victorinox 7.6079 juodas „Victorinox“ pomidorų ir kivių skustukas. Dantytas kraštas paruoštas tvirčiausioms žievelėms, o ergonomiška rankena leidžia gaminti maistą linksmai, kaip ir lengvai.
iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6003.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox yra 15 cm ilgio, itin lankstus, plonas, išlenktas, ergonomiškas peilis su neslystančia rankena pagaminta iš plastiko (TPE). Fibrox virtuvinį peilį galite plauti iki 110°C indaplovėje. Šis Victorinox Fibrox virtuvinis filiavimo peilis yra aštrus peilis su puikiu kainos ir kokybės santykiu.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Šių visame pasaulyje žinomų filiavimo peilių pristatinėti nereikia. Filiavimo peilis pasižymi itin tvirtais ir kietais ašmenimis. Victorinox Swibo® profesionalių stalo įrankių linija yra sukurta ir gaminama pagal griežtus standartus, naudojant geriausias turimas medžiagas, ir technologijas, kurios ir toliau nustato pramonės standartą.