

Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Victorinox skustukas Swiss Peeler Mažas, patogus skustukas daržovių valymui lengvai tinka jūsų rankoje, labai lengva naudoti. Su juo bet kokius daržoves galima greitai ir lengvai nuvalyti.
Mažas, patogus skustukas daržovių valymui lengvai tinka jūsų rankoje, labai lengva naudoti. Su juo bet kokius daržoves galima greitai ir lengvai nuvalyti. Su tokiu peiliu bet koks daržovių valymas bus tikras malonumas.
Peilio paskirtis: peilis bulvėms, morkoms, pomidorams ir kitoms daržovėms valyti.
Savybės:
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
"Victorinox" skutimo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis. Kokybiškas, tikslus ir itin aštrus pjovimas garantuotas maisto ruošoje naudojant šį virtuvinį peilį. Naudokite jį įvairioms maisto ruošos užduotims – nuo obuolių išpjovimo iki sėklų pašalinimo ar greipfruto lupimo. Su šiuo virtuviniu peiliu legnvai įveiksite bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą.
Daugiau jokių nesklandumų virtuvėje! „ Victorinox Swiss Classic“ virtuvinis peilis leidžia lengvai ir tolygiai pjauti. Ergonomiška rankena ir subalansuota šio peilio konstrukcija užtikrina absoliutų stabilumą ant pjovimo lentos. Smailūs ir labai aštrūs ašmenys leidžia pjaustyti visų rūšių mėsą. Virtuvinis peilis yra saugus plauti indaplovėje.
Žengdamas žingsnį į naują erą, prekės ženklas Victorinox, rėmėsi ikonišku ir minimalistiniu dizainu. Virtuvinis skustukas STAR turi patvarią, ergonomišką Inox nerūdijančio plieno rankeną. Itin aštrūs peiliukai yra trijų variantų, kurių kiekvienas pjauna taip arti vaisiaus ar daržovės odelės, kad išsaugo jiems būdingus vitaminus.
Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Peilis Victorinox Swiss Classic 6.8003.19B yra praktiškumo, patikimumo ir saugumo derinys jūsų virtuvėje. Šio peilio plačių ašmenų ilgis 190 mm, jie puikiai pagaląsti, tai kuris kuris nepaliks abejingų. Ergonomiška rankena pagaminta iš juodos spalvos polipropileno patogiai guli rankoje ir neslysta eksploatacijos metu.
Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Victorinox Swiss Classic Steak 6.7903.14 - itin aštrus virtuvinis peilis kepsniams. Universalus dizainas: 14 cm ilgio ašmenys ir juoda polipropileno rankena. Peilis sukurtas taip, kad būtų lengva pjaustyti jūsų sultingą kepsnį, jis be abejo puikiai tinka ir kitoms kulinarinėms užduotims, yra neįtikėtinai aštrus ir patvarus - tikras pagalbininkas jūsų virtuvėje.
Šio Herbertz peilio forma buvo sukurta pagal tradicines japoniškų šefo peilių formas. Turistinis peilis su vertinga Tagayasan medine sustiprina šį įspūdį. Ploni ašmenys, pagaminti iš nerūdijančio 440A plieno ir medinė rankena kartu sudaro peilį, kuris yra idealus kompanionas bet kokiai veiklai lauke. Ašmenų užraktas užtikrina saugų darbą.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuvinis peilis Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm ilgio ašmenimis yra puikus įrankis vienodiems mėsos gabalėliams atpjauti iš didelio keptos ar karštai rūkytos mėsos gabalo. Peilio ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra ilgaamžiški. Victorinox peiliai išsiskiria aukštos kokybės, patvariomis medžiagomis ir ergonomišku dizainu bei funkcionalumu. Pagaminti Šveicarijoje.