• Victorinox virtuvinis peilis Santoku
  • Victorinox virtuvinis peilis Santoku
  • Victorinox virtuvinis peilis Santoku
  • Victorinox virtuvinis peilis Santoku
Victorinox virtuvinis peilis Santoku

    Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys

    Virtuvinis peilis Victorinox Swiss Classic Santoku 17 cm

    6.8523.17
    VICTORINOX
    49,90 €
    Su mokesčiais

    Victorinox virtuvinis peilis Santoku 6.8523.17 yra bendros paskirties peilis rievėtu ašmenų kraštu, dėl savo ypatingos formos, mažo svorio ir puikaus balanso, Santoku peilis yra tikras universalus įrankis kuris džiugins jus kiekvieną dieną. Puikiai tinka pjaustymui ir smulkinimui, o taip pat suši'o ar sašimi'o gaminimui. Itin aštrių ašmenų ilgis 17 cm.



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Virtuvinis peilis Victorinox Swiss Classic Santoku 17 cm

    Victorinox Santoku peilį galite vadinti japonišku universaliuoju. Kruopštus, tikslus ir nepriekaištingas dėmesys detalėms, be to savo plačiame kulinariniame repertuare puikiai dirba su suši'u ir sašimi'u. Speciali ašmenų forma ir rievėtas kraštas pjausto plonus, vieno kąsnio dydžio gabalėlius ir sukuria mini „oro pagalvėlės“, tad žuvis akimirksniu nukrinta nuo peilio ašmenų. Išmanus peilis! Victorinox specialistų patarimas: peilio pjaustymo talentai tuo nesibaigia, šis aštrus peilis idealiai tinka pomidorų, agurkų ar net greipfrutų karpačams pjaustyti ir gaminti. 

    Sklandus pjūvis kiekvieną kartą: tai yra Victorinox "Swiss Classic" virtuvinio peilio kredo. Šis patikimas virtuvės įrankis puikiai sudoros viską, kas išdėstyta prieš jį ant pjaustymo lentos. Ploni, aštrūs, 17 cm ilgio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno derinami su subalansuotu dizainu ir ergonomiška rankena pagaminta iš smūgiams atsparios termoplastinių elastomerų (TPE) medžiagos - polipropileno -  neslidaus ir malonaus liesti paviršiaus. Taip užtikrinamas didžiausias patogumas ir kontroliuojamas, tikslus, nuoseklus pjovimas nuo žuvies ar mėsos iki daržovių ir visų dydžių vaisių. Peilio ašmenys yra ploni ir aštrūs, todėl galite pjaustyti taip plonai, kaip tik sugebate ar norite, ir taip nuosekliai, kiek jums reikia. Kokybiškos medžiagos, profesionalus galandinimas ir apsauga nuo mechaninių pažeidimų pašalinanti korozijos tikimybę yra faktoriai lemiantys peilio ilgaamžiškumą ir be abejo funkcionalumą. Virtuvinis peilis Victorinox Swiss Classic Santoku 6.8523.17 taps nepamainomu daiktu jūsų virtuvėje ir susidoros su absoliučiai bet kokia užduotimi, su tokiu peiliu bet koks darbas jums bus tikras malonumas!

    Virtuvinio peilio Victorinox 6.8523.17 charakteristikos:

    Ašmenų ilgis: 17 cm.
    Rankenos ilgis: 13,0 cm.
    Maksimalus ašmenų storis: 2,2 mm.
    Maksimalus ašmenų plotis: 48 mm.
    Ašmenų lankstumas: visiškai nelankstūs
    Svoris: 129 g.

    "Victorinox Swiss Classic Santoku" virtuvinis peilis su plačiais, 17 cm ilgio ašmenimis  
    Universalus virtuvinis peilis, skirtas pjaustymui ir smulkinimui pagal profesionalius standartus
    Neslystanti, ergonomiška rankena pagaminta iš juodo polipropileno
    Aštrūs, anglingo nerūdijančio  plieno ašmenys su tiesia pjovimo briauna ir šoninėmis rievėmis
    Pagaminta Šveicarijoje

    Galima plauti indaplovėje

    Šis modelis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo universalumo. Juodo plipropileno rankena neslysta ir nesisuka rankoje net jei pjaustote riebius maisto produktus ar žuvį, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas.