

Virtuviniai peiliai
Puikus virtuvės peilis. Mažas ir patogus, idealiai tinka, valyti, smulkinti ir pjaustyti vaisius ir daržoves.
Victorinox Swiss Classic – patogus virtuvinis peilis, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno. Ilgai išlieka aštrus, lengvai galandamas ir atsparus korozijai, turi ergonomišką, slydimui atsparią rankeną. Pjaustymo peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje atlikti, o šis šveicariškas, klasikinis, 8 cm ilgio ašmenimis peilis yra peilių stalčiaus pažiba, išsiskiriantis ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis lygiu kraštu bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite paprikų sėklas, greitai išskobkite obuolį, supjaustykite krūvą daržovių į juosteles arba į puikius kvadratėlius – kad ir kokį darbą atliktumėte, dėl sklandžių, vienodų šio pjaustymo peilio pjūvių patiekalai bus tokie pat gražūs kaip kad jie yra ir maistingi.
Ašmenys: nerūdijantis plienas
Ašmenų ilgis: 8 cm
Visas peilio ilgis: 18,8 cm
Rankena: oranžinės spalvos matinis polipropilenas
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje.
"Victorinox" skutimo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis. Kokybiškas, tikslus ir itin aštrus pjovimas garantuotas maisto ruošoje naudojant šį virtuvinį peilį. Naudokite jį įvairioms maisto ruošos užduotims – nuo obuolių išpjovimo iki sėklų pašalinimo ar greipfruto lupimo. Su šiuo virtuviniu peiliu legnvai įveiksite bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox yra 15 cm ilgio, itin lankstus, plonas, išlenktas, ergonomiškas peilis su neslystančia rankena pagaminta iš plastiko (TPE). Fibrox virtuvinį peilį galite plauti iki 110°C indaplovėje. Šis Victorinox Fibrox virtuvinis filiavimo peilis yra aštrus peilis su puikiu kainos ir kokybės santykiu.
Šis 9 colių Mustad peilis, puikiai tinkantis filiavimui, yra su minkšta rankena, kad dirbant jaustųsi puikus sukibimas. Filiavimo peilio ašmenų konstrukcija yra lenkta, todėl užtikrinamas geresnis darbo kampas ir galimybė iš arti pjauti į kaulo čiulpus.Vokiško nerūdijančio plieno ašmenys užtikrina puikų atsparumą korozijai. Aukštos kokybės „veidrodiniu būdu poliruota“ apdaila – puikaus darbo požymis. Puiki rankenos medžiaga su minkšta rankena, tinka tiek žemai temperatūrai, tiek tropiniam klimatui.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Virtuvinis peilis Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm ilgio ašmenimis yra puikus įrankis vienodiems mėsos gabalėliams atpjauti iš didelio keptos ar karštai rūkytos mėsos gabalo. Peilio ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra ilgaamžiški. Victorinox peiliai išsiskiria aukštos kokybės, patvariomis medžiagomis ir ergonomišku dizainu bei funkcionalumu. Pagaminti Šveicarijoje.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Pasipriešinkite pomidorų odai, parodykite melionui, kas šeimininkauja virtuvėje. Nei vaisiai, nei daržovės negali atlaikyti aštraus banguoto "Victorinox" virtuvinio pjaustymo peilio krašto. O dėl ergonomiškos rankenos ir puikaus dydžio jį galite naudoti pjaustydami viską, kas yra virtuvėje.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.