Virtuviniai peiliai
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox 5.6003.15 boning knife 15 cm
iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6003.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox 5.6003.15 boning knife 15 cm
Sklandus pjūvis kiekvieną kartą: tai yra Victorinox Fibrox virtuvinio peilio kredo. Šis patikimas virtuvės įrankis puikiai sudoros viską, kas išdėstyta prieš jį ant pjaustymo lentos. Dėl ergonomiškos neslidžios rankenos ir 15 cm ilgio tiesių ašmenų, maisto pjaustymas ir mėsos atskyrimas nuo kaulų nereikalauja daug laiko ir pastangų. Vidutiniško pločio, aštrūs, 15 cm ilgio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno derinami su subalansuotu dizainu ir ergonomiška rankena pagaminta iš smūgiams atsparios termoplastinių elastomerų (TPE) medžiagos - matinio, neslidaus ir malonaus liesti paviršiaus. Taip užtikrinamas didžiausias patogumas ir kontroliuojamas, tikslus, nuoseklus pjovimas nuo mėsos iki daržovių ir visų dydžių vaisių. Nors ir sukurta namų virtuvei, Victorinox Fibrox linija yra profesionalaus charakterio, o tai reiškia, kad tai yra tiek namų virėjų, tiek profesionalių šefų įrankių gama leidžianti įveiktų bet kokį virtuvės iššūkį, nesvarbu kokio dydžio jis bebūtų.
Virtuvinio peilio Victorinox 5.6003.15 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 15 cm.
Rankenos ilgis: 13,4 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 2,5 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 24 mm.
Ašmenų lankstumas: kieti
Svoris: 104 g.
Universalus virtuvinis peilis, skirtas iškaulinimui, mėsinėjimui ir pjaustymui pagal profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti, ergonomiška rankena iš smūgiams atsparios Fibrox medžiagos
Aštrūs anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su tiesia pjovimo briauna
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis „Fibrox“ kolekcijos „Victorinox“ iškaulinimo peilis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo universalumo. Fibrox rankena neslysta ir nesisuka rankoje net jei pjaustote riebius maisto produktus ar žuvį, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Victorinox virtuvinis peilis 5.2003.25 su juoda rankena, pagamintas iš lengvo Fibrox pluošto, užtikrinančio lengvą ir patogų, tačiau tvirtą laikymą rankoje. Virtuvinio peilio tekstūra šiek tiek grūdėta, todėl peilis neslysta ir tvirtai laikosi net drėgnoje ar riebaluotoje rankoje. Virtuvinio peilio rankena yra gerai profiliuota, atspari dilimui ir aukštai temperatūrai. Galite plauti indaplovėje. Šis peilis yra puiki dovana kiekvienam virėjui, tiek profesionalui, tiek mėgėjui.
Pasipriešinkite pomidorų odai, parodykite melionui, kas šeimininkauja virtuvėje. Nei vaisiai, nei daržovės negali atlaikyti aštraus banguoto "Victorinox" virtuvinio pjaustymo peilio krašto. O dėl ergonomiškos rankenos ir puikaus dydžio jį galite naudoti pjaustydami viską, kas yra virtuvėje.
Daugiau jokių nesklandumų virtuvėje! „ Victorinox Swiss Classic“ virtuvinis peilis leidžia lengvai ir tolygiai pjauti. Ergonomiška rankena ir subalansuota šio peilio konstrukcija užtikrina absoliutų stabilumą ant pjovimo lentos. Smailūs ir labai aštrūs ašmenys leidžia pjaustyti visų rūšių mėsą. Virtuvinis peilis yra saugus plauti indaplovėje.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Virtuvinis peilis Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm ilgio ašmenimis yra puikus įrankis vienodiems mėsos gabalėliams atpjauti iš didelio keptos ar karštai rūkytos mėsos gabalo. Peilio ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra ilgaamžiški. Victorinox peiliai išsiskiria aukštos kokybės, patvariomis medžiagomis ir ergonomišku dizainu bei funkcionalumu. Pagaminti Šveicarijoje.