Virtuviniai peiliai
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox 5.6003.15 boning knife 15 cm
iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6003.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Virtuvinis peilis Victorinox Fibrox 5.6003.15 boning knife 15 cm
Sklandus pjūvis kiekvieną kartą: tai yra Victorinox Fibrox virtuvinio peilio kredo. Šis patikimas virtuvės įrankis puikiai sudoros viską, kas išdėstyta prieš jį ant pjaustymo lentos. Dėl ergonomiškos neslidžios rankenos ir 15 cm ilgio tiesių ašmenų, maisto pjaustymas ir mėsos atskyrimas nuo kaulų nereikalauja daug laiko ir pastangų. Vidutiniško pločio, aštrūs, 15 cm ilgio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno derinami su subalansuotu dizainu ir ergonomiška rankena pagaminta iš smūgiams atsparios termoplastinių elastomerų (TPE) medžiagos - matinio, neslidaus ir malonaus liesti paviršiaus. Taip užtikrinamas didžiausias patogumas ir kontroliuojamas, tikslus, nuoseklus pjovimas nuo mėsos iki daržovių ir visų dydžių vaisių. Nors ir sukurta namų virtuvei, Victorinox Fibrox linija yra profesionalaus charakterio, o tai reiškia, kad tai yra tiek namų virėjų, tiek profesionalių šefų įrankių gama leidžianti įveiktų bet kokį virtuvės iššūkį, nesvarbu kokio dydžio jis bebūtų.
Virtuvinio peilio Victorinox 5.6003.15 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 15 cm.
Rankenos ilgis: 13,4 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 2,5 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 24 mm.
Ašmenų lankstumas: kieti
Svoris: 104 g.
Universalus virtuvinis peilis, skirtas iškaulinimui, mėsinėjimui ir pjaustymui pagal profesionalius restorano virtuvės standartus
Neslystanti, ergonomiška rankena iš smūgiams atsparios Fibrox medžiagos
Aštrūs anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su tiesia pjovimo briauna
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis „Fibrox“ kolekcijos „Victorinox“ iškaulinimo peilis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo universalumo. Fibrox rankena neslysta ir nesisuka rankoje net jei pjaustote riebius maisto produktus ar žuvį, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas.
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Šio Herbertz peilio forma buvo sukurta pagal tradicines japoniškų šefo peilių formas. Turistinis peilis su vertinga Tagayasan medine sustiprina šį įspūdį. Ploni ašmenys, pagaminti iš nerūdijančio 440A plieno ir medinė rankena kartu sudaro peilį, kuris yra idealus kompanionas bet kokiai veiklai lauke. Ašmenų užraktas užtikrina saugų darbą.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Pasipriešinkite pomidorų odai, parodykite melionui, kas šeimininkauja virtuvėje. Nei vaisiai, nei daržovės negali atlaikyti aštraus banguoto "Victorinox" virtuvinio pjaustymo peilio krašto. O dėl ergonomiškos rankenos ir puikaus dydžio jį galite naudoti pjaustydami viską, kas yra virtuvėje.
Virtuvinis peilis Victorinox 5.4233.25 Bacon knife 25cm ilgio ašmenimis yra puikus įrankis vienodiems mėsos gabalėliams atpjauti iš didelio keptos ar karštai rūkytos mėsos gabalo. Peilio ašmenys yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir yra ilgaamžiški. Victorinox peiliai išsiskiria aukštos kokybės, patvariomis medžiagomis ir ergonomišku dizainu bei funkcionalumu. Pagaminti Šveicarijoje.
Filė peilis Victorinox Fibrox Filleting Knife Flexible (5.3763.20) su lanksčiais 20 cm ilgio ašmenimis. Puikus peilis žuvies valymui, dorojimui ir file paruošimui. Sužavėkite svečius ir pakelkite maisto ruošimą į visiškai naują lygį! Naudodami Victorinox Fibrox file peilį paverskite nuostabiai šviežią žuvį tobula filė! Sujungus aštrius ir lanksčius ašmenis su ergonomiška ir neslystančia Fibrox rankena, šis peilis turi puikų paslankumą ir pjovimo galią, reikalingą tiksliam darbui atlikti.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.
Klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis maisto ruošime. Su šiuo peiliu galite lengvai atlikti bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą: naudokite peilį norėdami išspręsti bet kokią maisto ruošos užduotį – nuo obuolių sėklų pašalinimo iki greipfruto lupimo.