Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Victorinox virtuvinis peilis 11 cm
Victorinox virtuvinis peilis 11 cm
Victorinox virtuvinis peilis 11 cm
Puikus virtuvės peilis. "Surreyer". Mažas ir patogus, idealiai tinka smulkinti, valyti ir dekoruoti vaisius ir daržoves, pjaustyti pomidorus ir dešras.
Ašmenųs ilgis: 11 cm
Dydis: 222 x 22 x 11 mm
Ašmenų medžiaga: nerūdijantis plienas
Rankenos medžiaga: raudonas matinis polipropilenas
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Šio Herbertz peilio forma buvo sukurta pagal tradicines japoniškų šefo peilių formas. Turistinis peilis su vertinga Tagayasan medine sustiprina šį įspūdį. Ploni ašmenys, pagaminti iš nerūdijančio 440A plieno ir medinė rankena kartu sudaro peilį, kuris yra idealus kompanionas bet kokiai veiklai lauke. Ašmenų užraktas užtikrina saugų darbą.
Klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis maisto ruošime. Su šiuo peiliu galite lengvai atlikti bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą: naudokite peilį norėdami išspręsti bet kokią maisto ruošos užduotį – nuo obuolių sėklų pašalinimo iki greipfruto lupimo.
Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Mažas, patogus peilis daržovių valymui lengvai tinka jūsų rankoje, labai lengva naudoti. Su juo bet kokius daržoves galima greitai ir lengvai nuvalyti. Su tokiu peiliu bet koks daržovių valymas bus tikras malonumas.
Peilio paskirtis: peilis bulvėms, morkoms, pomidorams ir kitoms daržovėms valyti
Daugiau jokių nesklandumų virtuvėje! „ Victorinox Swiss Classic“ virtuvinis peilis leidžia lengvai ir tolygiai pjauti. Ergonomiška rankena ir subalansuota šio peilio konstrukcija užtikrina absoliutų stabilumą ant pjovimo lentos. Smailūs ir labai aštrūs ašmenys leidžia pjaustyti visų rūšių mėsą. Virtuvinis peilis yra saugus plauti indaplovėje.
Jūsų ašmenų pasirinkimo pagrindas – Victorinox pjaustymo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis. Tikslumas yra ten, kur jis iš tikrųjų pasireiškia. Naudokite jį, kad išspręstumėte bet kokią virtuvinę problemą – nuo obuolių išpjovimo iki čili sėklų pašalinimo ar greipfruto lupimo. Tai leidžia lengvai atlikti bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą.
Šiuo Victorinox Fibrox kepinių ir duonos peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną ir kepinius. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kepinius? Ir ar žinojote, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis virtuvinis peilis yra puikus pavyzdys.
Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Universalus Victorinox skustukas 7.6075.1, skirtas daržovėms ir vaisiams.
Filė peilis Victorinox Fibrox Filleting Knife Flexible (5.3763.20) su lanksčiais 20 cm ilgio ašmenimis. Puikus peilis žuvies valymui, dorojimui ir file paruošimui. Sužavėkite svečius ir pakelkite maisto ruošimą į visiškai naują lygį! Naudodami Victorinox Fibrox file peilį paverskite nuostabiai šviežią žuvį tobula filė! Sujungus aštrius ir lanksčius ašmenis su ergonomiška ir neslystančia Fibrox rankena, šis peilis turi puikų paslankumą ir pjovimo galią, reikalingą tiksliam darbui atlikti.
Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Victorinox virtuvinis peilis Santoku 6.8523.17 yra bendros paskirties peilis rievėtu ašmenų kraštu, dėl savo ypatingos formos, mažo svorio ir puikaus balanso, Santoku peilis yra tikras universalus įrankis kuris džiugins jus kiekvieną dieną. Puikiai tinka pjaustymui ir smulkinimui, o taip pat suši'o ar sašimi'o gaminimui. Itin aštrių ašmenų ilgis 17 cm.
Mustad filiavimo peilis skirtas darbui virtuvėje, pavyzdžiui išdarinėjant žuvį ar pjaustant mėsą, ir suteikia labai ploną bei tikslų pjūvį. Šis peilis turi itin ilgus ir siaurus ašmenis, kurie suteikia būtiną mobilumą darbe. Lengvu pjūviu pašalinsite žuvies odą, ar atskirsite mėsą nuo kaulo.
Peilis pagamintas iš aukštos kokybės vokiško nerūdijančio plieno, teflonu padengto DuPont ™, kuris suteikia papildomą apsaugą nuo korozijos ir palengvina filė pjaustymą. Turi neslystančią rankeną.