• Valas Team Dragon Spinn 150m
Valas Team Dragon Spinn 150m

    Valai

    Valas Team Dragon Spinn 150m

    24-186
    DRAGON
    6,00 €
    Su mokesčiais

    Japonijos MOMOJ korporacijos naujausios kartos hibridinis valas  Team Dragon Spinn sukurtas fluoruojant nailoną ištobulintomis kristalizacijos technologijomis, kurių dėka pailgėja ir sutvirtėja  atskiri nailono pluoštai molekuliniame lygmenyje. Valas sukurtas spiningavimui, bet gali būtii pritaikomas irai kitiems žvejybos būdams. Pagaminta Japonijoje.

    Valas Team Dragon Spinn 150m

    Japonijos MOMOJ korporacijos naujausios kartos hibridinis valas  Team Dragon Spinn sukurtas fluoruojant nailoną ištobulintomis kristalizacijos technologijomis, kurių dėka pailgėja ir sutvirtėja  atskiri nailono pluoštai molekuliniame lygmenyje. Valas sukurtas spiningavimui, bet gali būtii pritaikomas irai kitiems žvejybos būdams. Į nailono struktūrą įvedus fluorocarbono molekules gaunamas didesnis hibridinės medžiagos tankis, o tai sutvirtina ir kiek pasunkina valą, kuris turi ypač lygų ir glotnų paviršių, visiškai neturi „atminties“, yra mažo tamprumo, atsparus trinčiai ir papildomai apsaugotas nuo žalingo UV spindulių poveikio. Ant įpakavimo nurodomas vidutinis valo stiprumas mazge – ypač tiksli reikšmė kuri gauta profesionalių, daugkartinių testavimo rezultatų metu. Žvejybinis valai beveik neturi atminties, yra labai atsparūs senėjimui ir trinčiai, turi didelį linijinį stiprumą ir mažą tamprumo laipsnį. Itin lygus, idealiai sukalibruoto skersmens valas užtikrina tolimus ir tikslius metimus. Valas yra klasifikuojamas kaip „Long Life“ (visam sezonui), suvyniotas po 150 m ir yra šviesiai melsvos spalvos, idealus spiningauti, bet gali būtii pritaikomas irai kitiems žvejybos būdams. Pagaminta Japonijoje.

    Hibridinis valas su fluoro - anglies jungtimis tradicinėje nailono struktūroje
    Sumažinto tamprumo
    Itin glotnus, minkštas ir lankstus, didelio tankio, sujungia šias savybes ir padidina atsparumą mechaniniams pažeidimams.
    Labai atsparus mazgams, papildomai sustiprintas, atsparus dideliems dinaminiams įtempiams
    Jis beveik neturi  atminties, susipainiojimo ir susisukimo tendencijų
    Itin tiksliai sukalibruotas per visą ilgį, pašalinant vadinamąjį silpnąsias skersmens pokyčių vietas
    Šviesiai melsvos spalvos, ant ritės suvyniotas po 150 metrų
    „Long Life“ tipo valas (visam sezonui)

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika