• Spiningo Ritė Shimano Sahara RD1000
Spiningo Ritė Shimano Sahara RD1000

    Ritės spiningui

    Spiningo Ritė Shimano Sahara RD1000

    4-000301
    Shimano
    63,50 €
    Su mokesčiais

    „Sahara RD“ yra vidutinio kainų lygio ritė su galiniu stabdžiu, jos išvaizda ir pojūčiai sukant pabrėžia „Shimano“ kokybę. Dėl vizualiai stulbinančios metalinės platinos ir aukso spalvų apdailos ši ritė traukia akį ir kiekvieno meškeriotojo rankose tampa puikiu žvejybos instrumentu. Patvarumo ir tvirtumo suteikia trys ekranuoti, nerūdijančio plieno rutuliniai guoliai ir ritininis, atbulinį prasisukimą blokuojantis, guolis. Ritėje panaudota patikima galinio  stabdžio sistema turinti itin sklandžią, momentinę, stabdžio reguliavimo "Fightin' Drag" sistemą. Su "Fightin' Drag" stabdžio svirtele paprasta reguliuoti stabdžio jėga kai traukiama užkibusi solidi žuvis.



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • PC "Banginis", Vilnius, P. Lukšio g. 34
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Spiningo Ritė Shimano Sahara RD1000

    „Sahara RD“ yra vidutinio kainų lygio ritė su galiniu stabdžiu, jos išvaizda ir pojūčiai sukant pabrėžia „Shimano“ kokybę. Dėl vizualiai stulbinančios metalinės platinos ir aukso spalvų apdailos ši ritė traukia akį ir kiekvieno meškeriotojo rankose tampa puikiu žvejybos instrumentu. Patvarumo ir tvirtumo suteikia trys ekranuoti, nerūdijančio plieno rutuliniai guoliai ir ritininis, atbulinį prasisukimą blokuojantis, guolis. Ritėje panaudotpatikima galinio  stabdžio sistema turinti itin sklandžią, momentinę, stabdžio reguliavimo "Fightin' Drag" sistemą. Su "Fightin' Drag" stabdžio svirtele patogu ir paprasta reguliuoti stabdžio jėgą kai traukiama užkibusi solidi žuvis.

    Šalto kalimo AR-C tipo aliuminio būgnelis turi specialios formos kraštą kuris sukuria valo ištiesinimo efektą - metimo metu slopindamas valo kilpų susidarymą valui slystant nuo būgnelio. „Varispeed“ valo klojimo sistema puikiai suvynioja tiek monofilamentinį tiek pintą valą ir apsaugo nuo galimo susipynimo ar kilpų susidasrymo užmetant. „Sahara RD“ rankenėlę lengvai galima pakeisti iš kairės į dešinę ar atvirkščiai.

    Dydžių gama  1000; 2500; 3000 ri 4000.

    „Sahara RD 1000“ yra universali ritė, kurią galima naudoti daugeliui meškeriojimo būdų nesvarbu ar tai būtų lengvas spiningas ar žvejyba plūdine meškere ar lengva "picker" tipo dugninė.

    Modelis

    Svoris, g

    Perdavimas

    Guoliai

    Būgnelio talpa mm

    SH1000R

    255g

    5.2:1

    3+1

    0.18 mm - 170 m 

    0.20 mm - 140 m

    0.25 mm - 90 m

    Funkcijos

    • Svoris, g: 255
    • Guolių kiekis: 3+1
    • Būgnelio talpa, mm/m: 0,18 / 170
    • Perdavimo skaičius: 5,2:1

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika