• Ryobi ZAUBER 9+1BB
Ryobi ZAUBER 9+1BB

    Ritės spiningui

    Ritė Ryobi ZAUBER 9+1BB

    24-025
    RYOBI
    106,90 €
    Su mokesčiais

    Ritė Ryobi ZAUBER iš gerai žinomo Japonijos gamintojo Ryobi – tai naujo dizaino ritė su individualia apdaila ir atnaujintomis gamybos technologijomis. Kaip ir visa ZAUBER ričių šeima gerai žinoma dėl savo patvarumo ir patikimumo, ši nauja ritė ne išimtis, o tradicijų tąsa. Ritė turi kokybiškus nerūdijančio plieno rutulinius guolius ir pagrindinį veleną. Modernaus dizaino, išskirtinės kokybės, patikima ir ilgaamžiška, puiki ritė spiningo entuziastams.

    Ritė Ryobi ZAUBER 9+1 BB

    Prekės ženklas, žinomas kiekvienam pasaulio meškeriotojui. Šios ritės savo reputaciją įgijo dėl jų gamyboje naudojamų kokybiškų medžiagų, japoniškų CNC automatų, atsakingų už kiekvienos detalės pakartojamumą laikrodžių surinkimo tikslumu ir bekompromisę kokybės kontrolę. Ritė ZAUBER – viena iš naujos kartos spininginių ričių kuri  žvejų tarpe tikrai ras savo gerbtiną vietą. ZAUBER ritės yra gerai žinomos dėl savo patvarumo ir patikimumo, turi nerūdijančio plieno rutulinius guolius, plieninę pavarą ir ašį. Be to, ši ritė  turi iš specialaus aliuminio lydinio pagamintą  rankenėlę. Ritės pagamintos naudojantis CNC technologijomis, kurios užtikrina jų lengvumą, patikimumą bei ilgaamžiškumą. Kiekviena ritė yra apsaugota nuo žalingo dulkių ir drėgmės poveikio, naudojant patvarius ir lanksčius sandariklius. Modernus dizainas, išskirtinė kokybė, puikus patikimumas ir ilgaamžiškumas. Ši tvirta ir kokybiška metalinė ritė nebijo didelių apkrovų ir puikiai tinka žūklei srauniose upėse ir jūroje, puiki ritė spiningo entuziastams. 

    Savybės:

    Ritės korpusas, rotorius ir dangtelis  pagamintas iš tvirto, bet lengvo aliuminio lydinio
    Devyni itin kokybiški, nerūdijančio plieno rutuliai guoliai
    1 ritininis guolis momentiniam atbulinės eigos blokavimui
    Atsparus vandeniui ir drėgmei, labai jautrus, frikcinis, daugiasluoksnis stabdys
    Sustiprinta ir CNC frezuota pagrindinė pavara iš plieno
    Pagrindinė ašis pagaminta iš plieno
    Būgnelio stumdymo sistema - sliekinis velenas (worm-shaft oscillation)
    Ritės būgnelis aliuminis
    Rankena- iš aliuminio apdirbto CNC su neslystančia sukimo rankenėle 
    Lengvas vamzdinis ritės lankelis pagamintas iš storo plonasienio aliuminio vamzdelio
    Didelio skersmens valo vediklis su rutuliniu guoliu nesusuka valo
    Pažangus rotoriaus balansavimas SBS sistema
    Papildomą ritės būgnelį, identišką pagrindiniam, galima užsisakyti atskirai

    Platus modelių ir dydžių pasirinkimas leis kiekvienam meškeriotojui pasirinkti ritę, pritaikytą jo lūkesčiams. Galite nusipirkti kopiją... bet originalus Ryobi yra tik vienas.!!!