• Jaukas karšiams Genlog Feeder Master Cup Club 1kg
Jaukas karšiams Genlog Feeder Master Cup Club 1kg

    Jaukai karšiams

    Jaukas karšiams Genlog Feeder Master Cup Club 1 kg

    19-0024
    GENLOG
    3,50 €
    Su mokesčiais

     Jaukas karšiams Genlog Feeder Master Cup Club, tai kokybė, struktūra ir darbas, o rezultatai bus daug geresni, nei galite tikėtis. Jaukas karšiams idealus naudoti varžybų metu ir žvejojant vandenyse, kuriuose yra didelis žvejybos spaudimas " priesingas" 

    Jaukas karšiams Genlog Feeder Master Cup Club 1kg

    Po ilgų ir kruopščių bandymų pristatome jums naujus varžybų jaukus. Mišiniai buvo sukurti bendradarbiaujant su geriausiais „Team Genlog“ žvejais.

    Naujiems mišiniams būdinga didesnis efektyvumas pritraukiant žuvis į žvejybą.

    Esame įsitikinę, kad nustebsite, kai pirmą kartą užpildysite šeryklą „Club Gardons“ ar „Club Brasem“ kokybė, struktūra ir darbas, o rezultatai bus daug geresni, nei galite tikėtis. Feeder Master Cup Club jaukai  „Gardons“ ir „Club Brasem“ yra sezono favoritai. Genlog mišiniai numeris vienas Patikrinkite!

    GENLOG Feeder Master Cup“ Kruopščiai atrinkti maisto ingredientai sukūrė puikų pagrindą žvejybos varžyboms . Keletas pasirinktų gruntinių javų buvo praturtinti žuvies, krilių ar GLM miltais, dėl šio derinio mišinys tapo daug natūralesnis, taigi, patrauklesnis žuvims. Ypač išsiskiriantis šio mišinio bruožas yra džiovintų baltųjų kirminų įdėjimas .

    „FEEDER MASTER CUP“  idealus naudoti varžybų metu ir žvejojant vandenyse, kuriuose yra didelis žvejybos spaudimas " priesingas" 

    Šis produktas buvo sukurtas siekiant paremti ilgametę žvejų patirtį.

    Funkcijos

    • Svoris, g: 1000