• Jaukas karšiams Genlog Hemp (kanapė) 1kg
  • Jaukas karšiams Genlog Hemp (kanapė) 1kg
  • Jaukas karšiams Genlog Hemp (kanapė) 1kg
Jaukas karšiams Genlog Hemp (kanapė) 1kg

    Jaukai karšiams

    Jaukas karšiams Genlog Hemp (kanapė) 1kg

    19-0088
    GENLOG
    4,00 €
    Su mokesčiais

    Jaukas karšiams Genlog Hemp (kanapė) Puikiai parinktų mišinio proporcijų ir įvairios kompozicijos dėka Genlog sukūrė dugninių jaukų asortimentą, leidžiantį sugauti įvairių rūšių karpines žuvis.  Dėl vyraujančios kanapių natos šis mišinys iš tolo traukia žuvis.

    Jaukas karšiams Genlog Hemp (kanapė) 1kg.

    GENLOG HEMP - kaip sako pavadinimas, mišinyje yra didelė kanapių dozė. Dėl THC kiekio kanapėse jie veikia žuvis stipriai stimuliuodama ir skatindama žuvis maitintis. Be to, kanapės turi vidurius laisvinančių savybių, kurių dėka žuvys greičiau atsikrato suvirškinto maisto iš organizmo ir taip dažniau grįžta į šėrimo vietą.

    Puikiai parinktų mišinio proporcijų ir įvairios kompozicijos dėka Genlog sukūrė dugninių jaukų asortimentą, leidžiantį sugauti įvairių rūšių karpines žuvis. „Genlog Hemp“ jaukas yra geras pasirinkimas tiek žvejams megėjams, tiek aktyviems profesionalams. Dėl vyraujančios kanapių natos šis mišinys iš tolo traukia žuvis.

    Tinkamai subalansuotos šio antpilo savybės, taip pat įvairios sudėties (grūdai, prieskoniai, mineralai, riešutai ir kvapiosios medžiagos) bei dažikliai daro tai puikiu pasirinkimu kiekvienam meškeriotojui.