• Jaukas Genlog Super Aroma lynas / karosas - marcipanas- 1kg
Jaukas Genlog Super Aroma lynas / karosas - marcipanas- 1kg

    Jaukai karšiams

    Jaukas Genlog Super Aroma lynas / karosas - marcipanas- 1kg

    19-1056
    GENLOG
    3,90 €
    Su mokesčiais

    Jaukai Genlog SUPER AROMA yra kruopščiai parinkta pagrindinio jauko kompozicija, puikiai pritraukianti žuvį.  Platus SUPER AROMA žjaukų skonių asortimentas leidžia puikiai derinti mišinį prie jūsų poreikių.

    Jaukas Genlog Super Aroma lynas / karosas - karamelė - 1kg

    Jaukai „Genlog Super Aroma“ yra ypatingai aromatingas maltų jaukų mišinys, paruoštas naudoti sunkioje, per didelėje ir užterštoje žvejyboje. Kruopščiai parinkta kompozicija pritraukia ir skatina šerti, o žuvis laiko šėrimo vietoje. Platus SUPER AROMA žemės masalų skonių ir skonių asortimentas leidžia mums puikiai derinti mišinį prie mūsų poreikių.

    Genlog jaukai yra visiškai nauji standartai, naujoviški kūriniai su futuristiniu ir nesenstančiu dizainu. Šis unikalus stilius ir charakteris yra tikros ir išskirtinės kokybės garantas, kurio ilgai laukėte. Kurdami savo produktus, Genlog rėmės ilgametėmis profesionalų, ne tik meškeriotojų, bet visų pirma ichtiologų specialistų ir mokslininkų žiniomis, kurių dėka pavyko sukurti unikalų gaminių asortimentą.

    Technologija, kurią naudojame pakuodami savo jaukus, naudoja „Modified Atmosphere Packaging MAP“ atmosferą. Trumpai tariant, MAP reiškia, kad natūralus aplinkos oras pakuotėje buvo pakeistas dujomis arba dujų mišiniu. Genlog atveju tai yra azotas. Pakavimas apsauginėje atmosferoje ilgą laiką palaiko produktų šviežumą ir taip žymiai prailgina galiojimo laiką. Štai kodėl visada šviežias produktas neabejotinai turi įtakos mūsų siūlomų produktų efektyvumui. Ekologija taip pat yra labai svarbi.

    Genlog prekės ženklui labai svarbu išlaikyti vandens grynumą. Visi „Genlog“ jaukai atitinka griežčiausius aplinkos apsaugos reikalavimus. „Genlog“ yra ne tik aukščiausios kokybės, bet ir visų pirma įsipareigojimas parengti pasiūlymą, kad būtų visiškai patenkinti jūsų poreikiai.

    Funkcijos

    • Svoris, g: 1000