• Blizgės Sakura Spinerbaitas Monarc Micro
  • Blizgės Sakura Spinerbaitas Monarc Micro
  • Blizgės Sakura Spinerbaitas Monarc Micro Mdw 02 (White & Chart)
  • Spinerbaitas Sakura Monarc Micro - 5gr - Mdw 03 (Red Tiger)
  • Blizgės Sakura Monarc Micro - 5gr - Mdw 05 (Natural Shiner)
  • Sakura Monarc Micro - 5gr - Mdw 08 (Baby Bass)
  • Blizgės Sakura Spinerbaitas Monarc Micro MDW06 (MAZJORA)
  • Blizgės Sakura Spinerbaitas Monarc Micro MDW10 (GOLDEN SHINER)
  • Blizgės Sakura Spinerbaitas Monarc Micro MDW01 (HOT CHART)
  • Blizgės Sakura Spinerbaitas Monarc Micro MDW07 (FIRE TIGER)
Blizgės Sakura Spinerbaitas Monarc Micro

    Blizgės

    Blizgės Sakura Spinerbait Monarc Micro, 5 g

    27-19992_MDW01
    SAKURA
    9,90 €
    Su mokesčiais

    Spinerbeitas "Sakura Monarch Micro" yra miniatiūrinis masalas sukurtas delikačiai žvejybai. Pagamintas naudojant kokybiškas medžiagas ir aukštos kokybės apdailą, su vienu nedideliu lapeliu kuris puikiai dirba ir vilioja plėšrūnus. Sukurtas stovinčio vandens plėšrūnams žvejoti, bet jis taip pat apgaus sroveje tykantį šapalą, salatį, kai kuriuos agresyvius upėtakius ir žinoma ešerius ir lydekas.

    Blizgės Sakura Spinerbaitas Monarc Micro

    Spinerbeitas "Sakura Monarch Micro" yra miniatiūrinis masalas sukurtas delikačiai žvejybai. Pagamintas naudojant kokybiškas medžiagas ir aukštos kokybės apdailą, su vienu nedideliu lapeliu kuris puikiai dirba ir vilioja plėšrūnus. Sukurtas stovinčio vandens plėšrūnams žvejoti, bet jis taip pat apgaus srovėje tykantį šapalą, salatį, kai kuriuos agresyvius upėtakius ir žinoma ešerius ir lydekas.

    Rutulinis guolis laikantis lapelį leidžia jam suktis vos įkritus į vandenį skendimo metu, o taip pat per pravedimo metu atliekamas pauzes. Labai efektyvus silikoninių gijų sijonėlio pulsavimas netolygiai pravedant ar per pauzes plėšrūną tiesiog provokuoja atakuoti. Monarc Micro yra puikiai subalansuotas, jo svorio centras yra labai žemai, masalo rėmelis pagamintas iš 0,7 mm skersmens nerūdijančio plieno vielos kuri yra labai geras kompromisas tarp reikiamo stiprumo kovoje ir lankstumo, reikalingo siekiant optimizuoti lapelio vibraciją ir sijonėlio pulsavimą. Pastarasis masalui suteikia idealų tūrį, kad būtų galima imituoti grobio kūną nepažeidžiant animacijos ar masalo pateikimo. Tikroviška, realistiškai nudažyta spinerbeito galva su labai detaliomis 3D akimis "Sakur'eyes" patobulina šio masalo kokybinį aspektą, masalo kuris leis jums nuo sezono pradžios iki galo susidoroti su daugeliu situacijų ir sugauti daug nepamirštamų trofėjų. Apginkluotas juodo nikelio kabliuku "Owner Cutting Point” Monarc micro suvilios bet kurį plėšrūną, ištraukti jį bus tik technikos reikalas. 

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika