Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Skardinių Atidarytuvas Victorinox 7.6857.3
Skardinių Atidarytuvas Victorinox 7.6857.3 Šis universalus skardinių atidarytuvas puikiai tinka profesionaliai ar namų virtuvėje, kur reikalingas patikimas įrankis.
Skardinių Atidarytuvas Victorinox 7.6857.3
Tvirtas skardinės atidarytuvas yra vertinga priemonė, reikalinga kiekvienoje virtuvėje. „Victorinox“ rankinis skardinių atidarymo aparatas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir juodo polipropileno, kad būtų užtikrintas ypač patvarus, lengvas ir lengvai valomas. Šis universalus skardinių atidarytuvas puikiai tinka profesionaliai ar namų virtuvėje, kur reikalingas patikimas įrankis. Komercinis įvertinimas.
Atidarytuvas universalus Spalva Juoda
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:
Pasipriešinkite pomidorų odai, parodykite melionui, kas šeimininkauja virtuvėje. Nei vaisiai, nei daržovės negali atlaikyti aštraus banguoto "Victorinox" virtuvinio pjaustymo peilio krašto. O dėl ergonomiškos rankenos ir puikaus dydžio jį galite naudoti pjaustydami viską, kas yra virtuvėje.
Klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis maisto ruošime. Su šiuo peiliu galite lengvai atlikti bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą: naudokite peilį norėdami išspręsti bet kokią maisto ruošos užduotį – nuo obuolių sėklų pašalinimo iki greipfruto lupimo.
Šiuo Victorinox Fibrox virtuviniu 26 cm duonos ir kepinių peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kitus kepinius? Ir, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis peilis yra puikus pavyzdys.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.
Šiuo Victorinox Fibrox kepinių ir duonos peiliu galima pjaustyti visų rūšių duoną ir kepinius. Nuo kietos iki minkštos plutos, nuo minkštų bandelių iki batonų. Bet ar žinojote, kad duonos peiliu galima pjaustyti ir pyragus bei kepinius? Ir ar žinojote, kad duonos peilis gali lengvai perpjauti kietas daržoves ir vaisius, pavyzdžiui, melionus, moliūgus ir salierus? Kiekvienai virtuvei reikia gero duonos peilio, o šis virtuvinis peilis yra puikus pavyzdys.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.12). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 12 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.