

Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Victorinox virtuvinis peilis Santoku 6.8523.17 yra bendros paskirties peilis rievėtu ašmenų kraštu, dėl savo ypatingos formos, mažo svorio ir puikaus balanso, Santoku peilis yra tikras universalus įrankis kuris džiugins jus kiekvieną dieną. Puikiai tinka pjaustymui ir smulkinimui, o taip pat suši'o ar sašimi'o gaminimui. Itin aštrių ašmenų ilgis 17 cm.
Victorinox Santoku peilį galite vadinti japonišku universaliuoju. Kruopštus, tikslus ir nepriekaištingas dėmesys detalėms, be to savo plačiame kulinariniame repertuare puikiai dirba su suši'u ir sašimi'u. Speciali ašmenų forma ir rievėtas kraštas pjausto plonus, vieno kąsnio dydžio gabalėlius ir sukuria mini „oro pagalvėlės“, tad žuvis akimirksniu nukrinta nuo peilio ašmenų. Išmanus peilis! Victorinox specialistų patarimas: peilio pjaustymo talentai tuo nesibaigia, šis aštrus peilis idealiai tinka pomidorų, agurkų ar net greipfrutų karpačams pjaustyti ir gaminti.
Sklandus pjūvis kiekvieną kartą: tai yra Victorinox "Swiss Classic" virtuvinio peilio kredo. Šis patikimas virtuvės įrankis puikiai sudoros viską, kas išdėstyta prieš jį ant pjaustymo lentos. Ploni, aštrūs, 17 cm ilgio ašmenys pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno derinami su subalansuotu dizainu ir ergonomiška rankena pagaminta iš smūgiams atsparios termoplastinių elastomerų (TPE) medžiagos - polipropileno - neslidaus ir malonaus liesti paviršiaus. Taip užtikrinamas didžiausias patogumas ir kontroliuojamas, tikslus, nuoseklus pjovimas nuo žuvies ar mėsos iki daržovių ir visų dydžių vaisių. Peilio ašmenys yra ploni ir aštrūs, todėl galite pjaustyti taip plonai, kaip tik sugebate ar norite, ir taip nuosekliai, kiek jums reikia. Kokybiškos medžiagos, profesionalus galandinimas ir apsauga nuo mechaninių pažeidimų pašalinanti korozijos tikimybę yra faktoriai lemiantys peilio ilgaamžiškumą ir be abejo funkcionalumą. Virtuvinis peilis Victorinox Swiss Classic Santoku 6.8523.17 taps nepamainomu daiktu jūsų virtuvėje ir susidoros su absoliučiai bet kokia užduotimi, su tokiu peiliu bet koks darbas jums bus tikras malonumas!
Virtuvinio peilio Victorinox 6.8523.17 charakteristikos:
Ašmenų ilgis: 17 cm.
Rankenos ilgis: 13,0 cm.
Maksimalus ašmenų storis: 2,2 mm.
Maksimalus ašmenų plotis: 48 mm.
Ašmenų lankstumas: visiškai nelankstūs
Svoris: 129 g.
"Victorinox Swiss Classic Santoku" virtuvinis peilis su plačiais, 17 cm ilgio ašmenimis
Universalus virtuvinis peilis, skirtas pjaustymui ir smulkinimui pagal profesionalius standartus
Neslystanti, ergonomiška rankena pagaminta iš juodo polipropileno
Aštrūs, anglingo nerūdijančio plieno ašmenys su tiesia pjovimo briauna ir šoninėmis rievėmis
Pagaminta Šveicarijoje
Galima plauti indaplovėje
Šis modelis tapo vienu populiariausių virtuvinių peiliu dėl savo universalumo. Juodo plipropileno rankena neslysta ir nesisuka rankoje net jei pjaustote riebius maisto produktus ar žuvį, dėl to pjaustyti saugu ir patogu, pjaustymas yra tikslus, nuoseklus ir visiškai kontroliuojamas.
Šių visame pasaulyje žinomų filiavimo peilių pristatinėti nereikia. Filiavimo peilis pasižymi itin tvirtais ir kietais ašmenimis. Victorinox Swibo® profesionalių stalo įrankių linija yra sukurta ir gaminama pagal griežtus standartus, naudojant geriausias turimas medžiagas, ir technologijas, kurios ir toliau nustato pramonės standartą.
"Victorinox" skutimo peilis yra geriausias daugiafunkcinis įrankis. Kokybiškas, tikslus ir itin aštrus pjovimas garantuotas maisto ruošoje naudojant šį virtuvinį peilį. Naudokite jį įvairioms maisto ruošos užduotims – nuo obuolių išpjovimo iki sėklų pašalinimo ar greipfruto lupimo. Su šiuo virtuviniu peiliu legnvai įveiksite bet kokį sudėtingą pjaustymą ar lupimą.
Šio Herbertz peilio forma buvo sukurta pagal tradicines japoniškų šefo peilių formas. Turistinis peilis su vertinga Tagayasan medine sustiprina šį įspūdį. Ploni ašmenys, pagaminti iš nerūdijančio 440A plieno ir medinė rankena kartu sudaro peilį, kuris yra idealus kompanionas bet kokiai veiklai lauke. Ašmenų užraktas užtikrina saugų darbą.
Peilis yra kiekvieno šefo įrankis tiksliam darbui virtuvėje. Šis klasikinis šveicariškas pjaustymo peilis išsiskiria ne tik gaivių spalvų palete, bet ir aštriais ašmenimis bei smailiu galu. Profesionaliai pašalinkite pipirų sėklas, greitai išpjaukite obuolio sėklas, supjaustykite daržoves smulkiai ar kubeliais – kad ir kokį darbą atliktumėte, sklandūs, vienodi šio pjaustymo peilio pjūviai palengvins maisto ruošos potyrius.
Šis 9 colių Mustad peilis, puikiai tinkantis filiavimui, yra su minkšta rankena, kad dirbant jaustųsi puikus sukibimas. Filiavimo peilio ašmenų konstrukcija yra lenkta, todėl užtikrinamas geresnis darbo kampas ir galimybė iš arti pjauti į kaulo čiulpus.Vokiško nerūdijančio plieno ašmenys užtikrina puikų atsparumą korozijai. Aukštos kokybės „veidrodiniu būdu poliruota“ apdaila – puikaus darbo požymis. Puiki, minkšta rankenos medžiaga tinka tiek žemai temperatūrai, tiek tropiniam klimatui.
Virtuviniai peiliai ir virtuvės reikmenys
Victorinox skustukas Swiss Peeler Mažas, patogus skustukas daržovių valymui lengvai tinka jūsų rankoje, labai lengva naudoti. Su juo bet kokius daržoves galima greitai ir lengvai nuvalyti.
Iškaulinimo, mėsinėjimo ir pjaustymo peilis Victorinox "Fibrox Boning Knife" (5.6503.15). Juoda, ergonomiška, atsparia smūgiams Fibrox medžiagos rankena. Šis iškaulinimo peilis turi 15 cm ilgio lenktos formos ašmenis ir yra skirtas mėsai nuo kaulų atskirti pagal profesionalius restorano virtuvės standartus. Pagamintas Šveicarijoje.