• Blizgė Tuna-Lax Spinnare HOT  30g
  • Blizgė Tuna-Lax Spinnare HOT  30g
Blizgė Tuna-Lax Spinnare HOT  30g

    Sukrės

    Sukrė Myran Tuna-Lax HOT 30g

    6-0172_SI
    MYRAN
    5,80 €
    Su mokesčiais

    Myran Tuna Lax sunkiausios sukrės. Sukrių svoris leidžia jį išnešti iki 6 metrų gylio. Nepaisant masės, sukrė suktis pradeda labai gerai, o tai yra labai gerai, kai žvejojama nestabilia srove, pilna posūkių ir „teka“ už didelių akmenų. Iš esmės šis masalas yra skirtas lašišai ir lydekai gaudyti.

    Sukrė Myran Tuna-Lax HOT 30g

    Švediškos MYRAN sukrės pasi žymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis: dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia ne tik joms būdingo dažnio, bet ir labai stiprius virpesius, viliojančius plėšriąsias žuvis. Vis dėlto svarbiausias jų privalumas tas, kad sukrės idealiai pritaikytos meškerioti srovėje. 

    Myran Tuna Lax sunkiausios sukrės. Sukrių svoris leidžia jį išnešti iki 6 metrų gylio. Galite gaudyti galingiausiose ir giliausiose slenksčiuose. Svarbiausia, kad ją reikia naudoti sumaniai, ir ji nepaliks be žuvies. Norėdami tinkamai atlikti tokį sunkų metimą, jums reikia greitos akcijos, kitaip jis neveikia.

    Nepaisant masės, sukrė suktis pradeda labai gerai, o tai yra labai gerai, kai žvejojama nestabilia srove, pilna posūkių ir „teka“ už didelių akmenų. Iš esmės šis masalas yra skirtas lašišai ir lydekai gaudyti.

    MYRAN sukrės Skirtoma pagal Lapelių spalvas: 

    SIDABRINĖ | AUKSINĖ

    VARINĖ | JUODA

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika