• Žvejo liemenė Dragon Street Fishing Vest Tech
  • Žvejo liemenė Dragon Street Fishing Vest Tech
  • Žvejo liemenė Dragon Street Fishing Vest Tech
Žvejo liemenė Dragon Street Fishing Vest Tech

    Liemenės žvejybai

    Žvejo liemenė Dragon Street Fishing Vest Tech

    24-28063
    DRAGON
    89,90 €
    Su mokesčiais

    Liemenė pagaminta iš labai tvirtos medžiagos ir patikrintų komponentų, kurie garantuoja ilgaamžį naudojimą daugelį sezonų. Modernūs sprendimai leidžia didesniuose skyriuose patogiai laikyti žūklės įrankius. Liemenė skirta tiems meškeriotojams, kurie vertina komfortą ir aukštą kokybę.



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Žvejo liemenė Dragon DGN Tech-Pack

    Liemenė pagaminta iš labai tvirtos medžiagos ir patikrintų komponentų, kurie garantuoja ilgaamžį naudojimą daugelį sezonų. Modernūs sprendimai leidžia didesniuose skyriuose patogiai laikyti žūklės įrankius. Liemenė skirta tiems meškeriotojams, kurie vertina komfortą ir aukštą kokybę.

    Liemenė pasižymi puikiomis funkcinėmis savybėmis.

    - Pagaminta vieno universalaus dydžio, o dėl to, kad yra reguliuojami pečių ir šoniniai diržai, liemenę galima lengvai pritaikyti, kad tiktų įvairaus sudėjimo ir ūgio žvejams.

    - Liemenė gerai paskirsto žūklės įrangos svorį, leidžiančią ilgai jaukiai žvejoti, o teisingai uždėtos kišenės, net ir užpildytos, netrukdo nei mesti, nei atlikti įvairias jaukų animavimo meškere metodikas.

    - Platus pečių diržas turi ypač minkštą paminkštinimą, o specialus drėgmę išstumiantis tinklinis audinys dar labiau pagerina ventiliaciją įtemptose vietose. Liemenės pamušale ir nugaroje naudojamas tinklinis audinys labai pagerina meškeriotojo patogumą šiltųjų mėnesių metu.

    Bendri matmenys: 50x54 cm

    Svoris: 1320 g