• Žvejo liemenė Golden Catch spiningistui
  • Žvejo liemenė Golden Catch spiningistui
  • Žvejo liemenė Golden Catch spiningistui
  • Žvejo liemenė Golden Catch spiningistui
Žvejo liemenė Golden Catch spiningistui

    Liemenės žvejybai

    Žvejo liemenė Golden Catch spiningistui

    15-0500
    Golden Catch
    74,90 €
    Su mokesčiais

    Gamintojas: GOLDEN CATCH

    Paskirtis: muselinė meškere, spiningavimas

    Sezonas: žiema, vasara, pusiau sezonas

    Tipas: Žvejybos liemenės



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Žvejo liemenė Golden Catch spiningistui

    Smėlio spalvos spiningavimo liemenė patikrinta ir gerai įvertinta. Naujiena pateikiama spininguojančių ir muselinių žvejų pamėgta garstyčių-smėlio spalva, išsiskirianti maskuojančiomis savybėmis ir praktiškumu (šiek tiek purvina ir nešildo saulėje).  Liemenės detalės išlaikė laiko išbandymą,  patobulinti apsauginiai užtrauktukai su lengvai suimamais diržais. Naujo tipo užtrauktukas yra patogus naudoti ir geriau apsaugo kišenių turinį lietaus metu.

    Liemenė pasižymi puikiomis funkcinėmis savybėmis.

    - Pagaminta vieno universalaus dydžio, o dėl to, kad yra reguliuojami pečių ir šoniniai diržai, liemenę galima lengvai pritaikyti, kad tiktų įvairaus sudėjimo ir ugio žvejams.

    - Liemenė gerai paskirsto žūklės įrangos svorį, leidžiančią ilgai jaukiai žvejoti, o teisingai uždėtos kišenės, net ir užpildytos, netrukdo nei mesti, nei atlikti įvairias jaukų animavimo meškere metodikas.

    - Platus pečių diržas turi ypač minkštą paminkštinimą, o specialus drėgmę išstumiantis tinklinis audinys dar labiau pagerina ventiliaciją įtemptose vietose. Liemenės pamušale ir nugaroje naudojamas tinklinis audinys labai pagerina meškeriotojo patogumą šiltuoju mėnesiu metu.

    - Liemenės priekyje yra daugiau nei dvidešimt kišenių ir dešimt skyrių su užtrauktukais.

    Pagrindinėse kišenėse yra pakankamai pajėgumų patogiai laikyti populiariausias žvejybos dėžutes. Didelėse priekinėse kišenėse yra nuimamos putplasčio plokštės, kad būtų galima prikrauti masalus. Keturi įmontuoti diržo įtraukimo įtaisai ir specialios kišenės, esančios viena šalia kitos, patikimai pritvirtina žvejybos įrankius, leidžiančius greitai ir patogiai jais naudotis viena ranka. Puikią liemenės ergonomiką papildo patikimai pritvirtinti D žiedai su pasukamomis kilpomis ir „Velcro“ dirželiais.

    Žvejo liemenės gale yra du dideli skyriai. Didelė kišenė su užtrauktuku idealiai tinka laikyti termosą (0,8 l), butelį vandens ar maisto atsargas. Taip pat gale yra didžiausias liemenės skyrius - didelė vėdinama kišenė, tinkanti laikyti pakankamai didelių gabaritų drabužius. Viršutinėje galinėje liemenės dalyje yra patikimas tvirtinimas, leidžiantis pritvirtinti nusileidimo tinklą karabinais ar magnetais.

    Bendri matmenys: 55x44x8 / 44x60x4 cm