• Busteris Tandem Baits SuperFeed Liquid PVA Stick 1000 ml
  • Busteris Tandem Baits SuperFeed Liquid PVA Stick 1000 ml
  • Busteris Tandem Baits SuperFeed Liquid PVA Stick 1000 ml
Busteris Tandem Baits SuperFeed Liquid PVA Stick 1000 ml

    Kvapai žvejybai

    Busteris Tandem Baits SuperFeed Liquid PVA Stick 1000 ml

    11-0097_KRILIS RAUD
    Tandem Baits
    15,00 €
    Su mokesčiais

    SuperFeed PVA Stick Booster yra PVA atraktorius, kurį galima pritaikyti labai įvairiai. Puikiai tinka maišyti PVA lazdeles, granules, rutuliukus ir sėklas. Galima naudoti su PVA tinkleliais ir maišeliais. Ypatinga Skysto PVA Stick Booster savybė yra ta, kad jis sulėtina PVA tirpimą. Užtenka PVA tinklelį padengti gelio atraktoriaus sluoksniu, kuris net keturis kartus padidins jo ištirpimo laiką, leisdamas pasiekti dugną ir apeiti masalą.

    Busteris Tandem Baits SuperFeed Liquid PVA Stick 1000 ml

    SuperFeed PVA Stick Booster yra PVA atraktorius, kurį galima pritaikyti labai įvairiai. Puikiai tinka maišyti PVA lazdeles, granules, rutuliukus ir sėklas. Galima naudoti su PVA tinkleliais ir maišeliais. Ypatinga Skysto PVA Stick Booster savybė yra ta, kad jis sulėtina PVA tirpimą. Užtenka PVA tinklelį padengti gelio atraktoriaus sluoksniu, kuris net keturis kartus padidins jo ištirpimo laiką, leisdamas pasiekti dugną ir apeiti masalą.

    SuperFeed PVA Stick Booster:

    • gali būti naudojamas PVA tinklų viduje (masalo uždangalas) ir išorėje (uždengtas tinklelis);
    • jį galima pilti tiesiai į PVA maišelius ir PVA vamzdelius ir pritraukti pačiu atraktoriumi, pvz., pavasarį arba vėlyvą rudenį;
    • juo galima padengti masalus, kurie įkišti į PVA medžiagas.

    Tankus pagrindas yra įterptas smulkių dalelių, kurios nutrūksta krintant (granulės, dribsniai ir pan.), sukuriant "kvapų plotą" apačioje. Natūralus gelio pagrindas lėtai tirpsta ir kartu su kabliuko masalu grimzta į dugną. Dėl to galite būti tikri, kad didelė dalis stiprintuvo veiks žuvies pojūčius būtent toje vietoje, kur ir turėtų būti, t.y. šalia jūsų masalo, o ne kur nors bangos nešamame ežere.

    Skystas PVA Stick Booster yra ne tik unikalus, su naudingomis funkcijomis, bet ir puikia kompozicija su natūralia, traukiančia galia. Šie stiprintuvai yra pripildyti ekstraktų iki galo. Juose yra vidutiniškai 25% kietųjų dalelių, granulių, rupinių ir natūralių ekstraktų.

    Kiekvienoje skonio versijoje yra 10% žuvų miltų su didžiausia tirpių baltymų frakcija, kurios kiekis yra 70%. Šis baltymas ištirpsta vandenyje kaip pieno milteliai, sudarydami srutą, pilną viliojančių aminorūgščių.

    Pati bazė jau yra galingas pritraukiklis. Be to, kiekviename iš skonių yra atrinkti ir optimaliai atrinkti geriausių karpių žūklėje naudojamų atraktorių ingredientai.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika