

Jaukai ir priedai
Saldi ir kvapni melasa – nepakeičiamas jaukų ingredientas, suteikiantis spalvos, aromato ir stipraus traukos efekto. Puikiai tinka žvejoti karšius, kuojas, lynus bei karpius!
Melasa – tai vienas pagrindinių priedų, naudojamų efektyviems žvejybiniams jaukams ruošti. Ji ne tik pasaldina, bet ir stipriai nudažo jauką, suteikia jam malonų kvapą bei padidina jo patrauklumą net ir neaktyviai žuviai. Ši priemonė itin tinka žvejojant kuojas, karšius, karpius bei lynus – tiek natūraliu pavidalu, tiek su įvairiais skoniais, tokiais kaip braškė, medus, marcipanas, vanilė ar net meduolis.
Naudojimas paprastas: 1–2 šaukštus melasos ištirpinkite vandenyje, kuriuo drėkinsite sausą jauką. Vienos pakuotės – 250 ml – pakanka keliems žvejybos seansams.
Be pagrindinės melasos, galima pasirinkti ir specialią – tai sodresnio kvapo ir skonio versijos, sukurtos konkrečioms žuvų rūšims, dažniausiai žvejojamos profesionalių meškeriotojų. Net ir žuvims maitinantis vangiai, tinkamai parinkta melasa su aromatiniais priedais padeda išsiskirti iš kitų jaukų ir pagerinti žvejybos rezultatus.
Specialiosios melasos dozavimas: apie 150 ml mišinio skiedžiama vandenyje 2,5 kg sausos bazės drėkinimui.
Specifikacija:
Talpa: 250 ml
Naudojimas: 1–2 šaukštai (apie 15–30 ml) melasos 1 kg sausos bazės
Specialios melasos: sodraus kvapo ir skonio, skirtos kuojoms, karšiams, karpiams, lynams
Skonio variantai: braškė, medus, marcipanas
Vis labiau populiarėjantis šėryklos masalas – vafteriai, primenantys lėliukes. Galimos plūduriuojančios (Pop-Up), skęstančios (skęstančios) ir neutraliai plūduriuojančios (plaukiančios) vafterių versijos. Vienu masalu galite pagauti net kelias žuvis. Vafteriai tokie minkšti, kad jų nereikia gręžti adata. Jie ilgą laiką išlaiko aromatą, lėtai išskirdami jį į vandenį. 60 ml indelis – maždaug 30 gramų masalo.
Vis labiau populiarėjantis dugninės masalas – vadinamas lėliukėmis (vaftersais, vafteriais). Jis yra 8 mm dydžio, unikalios formos, segmentuotas ir skęstantis, todėl žuvims jį lengva ragauti ir įsiurbti, pritaikytas žvejoti su 6-10 Nr. kabliukais. Jie tokie minkšti, kad jų nereikia gręžti adata, ilgai išlaiko aromatą, lėtai jį išskirdami į vandenį. Geriausia naudoti žvejojant įvairiomis plauko sistemėlėmis, bet galima ir tiesiog užnerti ant kabliuko, vienu masalu galite pagauti net kelias žuvis. Masalo sudėtis praturtinta organinių rūgščių mišiniais, vaisiniais ir žoliniais atraktoriais, eteriniais aliejais, inovatyviais stimuliantais ir kt. komponentais, kurie užtikrinta masalo veiksmingumą ir efektyvumą.
Efektyvios peletės, skirtos greitam naudojimui žūklėje naudojant METHOD FEEDER techniką, taip pat naudojimui šėryklėlėse, jaukinant su raketomis, kastuvais ir kt. Dažnai naudojamas varžybų metu. Sausoje formoje peletės taip pat gali būti naudojamos kaip jauko priedas. Galimi skoniai ir spalvos leidžia tinkamai pasirinkti tam tikrą žvejybos vietą ir sezoną.
Vis labiau populiarėjantis šėryklos masalas – vafteriai, primenantys lėliukes. Galimos plūduriuojančios (Pop-Up), skęstančios (skęstančios) ir neutraliai plūduriuojančios (plaukiančios) vafterių versijos. Vienu masalu galite pagauti net kelias žuvis. Vafteriai tokie minkšti, kad jų nereikia gręžti adata. Jie ilgą laiką išlaiko aromatą, lėtai išskirdami jį į vandenį. 60 ml indelis – maždaug 30 gramų masalo.
Atraktoriai naudojami gardinti jaukus (geriausia prieš dedant boosterį, jauką atskiesti vandeniu) ir granules, mirkyti boilius arba peletes. Atraktorius padidina jauko patrauklumą ir efektyviai pritraukia žuvis, nes jų kvapo nata jaučiasi žvejyboje iš toli. Itin tirštos sudėties atraktorius, kurį galima skiesti į gruntinį jauką arba tepti tiesiai ant masalo.
Vis labiau populiarėjantis šėryklos masalas – vafteriai, primenantys lėliukes. Galimos plūduriuojančios (Pop-Up), skęstančios (skęstančios) ir neutraliai plūduriuojančios (plaukiančios) vafterių versijos. Vienu masalu galite pagauti net kelias žuvis. Vafteriai tokie minkšti, kad jų nereikia gręžti adata. Jie ilgą laiką išlaiko aromatą, lėtai išskirdami jį į vandenį. 60 ml indelis – maždaug 30 gramų masalo.