• Vobleris Sakura Notobug F30 30mm – 3,5g
  • Vobleris Sakura Notobug F30 30mm – 3,5g 05
  • Vobleris Sakura Notobug F30 30mm – 3,5g 07
  • Vobleris Sakura Notobug F30 30mm – 3,5g 10
  • Vobleris Sakura Notobug F30 30mm – 3,5g 11
  • Vobleris Sakura Notobug F30 30mm – 3,5g FF
  • Vobleris Sakura Notobug F30 30mm – 3,5g
Vobleris Sakura Notobug F30 30mm – 3,5g

    Vobleriai Sakura

    Vobleris Sakura Notobug F30, 30 mm – 3,5 g

    27-20180_07
    SAKURA
    9,90 €
    Su mokesčiais

    Pagamintas iš didelio tankio plūdraus poliuretano Sakura „Notobug 30F“ yra paviršinis vobleris  imituojantis didelį vabzdį ar vabalą, puikiai tinkamas ieškant  upėtakių  ešerių ar šapalų kurie ypač mėgsta tokio tipo maistą - vabzdį imituojantį voblerį! Yra įvairių spalvų. Žvejoti su šio tipo masalu, kad būtų galima tiksliai ir toli užmesti paprastai rekomenduojamas UL klasės spiningas.

    Pagamintas iš didelio tankio plūdraus poliuretano "Sakura" "Notobug 30F“ yra paviršinis vobleris imituojantis didelį vabzdį ar vabalą, puikiai tinkamas ieškant  upėtakių  ešerių ar šapalų, kurie ypač mėgsta tokio tipo maistą - vabzdį imituojan voblerį! Neretai juo susigundo solidus salatis, meknė ar stambi raudė, yra įvairių spalvų, baltos matinės spalvos - FF "Notobug" jūs galite dekoruoti pagal savo poreikius jums aktualiausiomis spalvomis.

    Žvejojant, trumpais trūkčiojančiais spiningo galiuko judesiais galite sujudinti plonų silikoninių gijų „Notobug 30F“ vabalo kojas, kad atrodytų, jog tikras vabalas įkrito vandenin ir kovoja su vandens stichija. Dar viena labai gera animacija yra taikant "picking up stop & go" techniką  kada viršunėlės virpinimas derinamas su pauzėmis ir nedideliais patempimais, "Notobug 30F" sukelia nedideles vibracijas vandens paviršiuje, truputį panyra, o per pauzes jis iškyla į paviršių, kad galėtų "įkvėpti"... čia jis dažniausiai ir yra atakuojamas! Galiausiai, svarbiausia technika atsargiausioms žuvims suvilioti: užmeskite voblerį šalia augalų sąžalynų, po nusvirusiomis krūmų šakomis ar ties nusvirusia kranto žole ir palikite inertišką paviršiuje leidžiant laisvai plūduriuoti ar plaukti su srove ir nedarykite visiškai nieko!

    Žvejoti su šio tipo masalu paprastai rekomenduojamas UL klasės spiningas, bus lengviau tiksliai ir pakankamai toli užmesti šį vos 3,5 g sveriantį masalą"Notobug 30F“ paviršinis vobleris, imituojantis didelį vabzdį, Lietuvoje užsirekomendavo kaip trofėjinių šapalų etatinis kolekcionierius.