• Švininis svarelis Fanatik 070 "Čeburaška", 2-75 g
Švininis svarelis Fanatik 070 "Čeburaška", 2-75 g

    Svareliai, svarelių rinkiniai

    Švininis svarelis Fanatik 070 "Čeburaška", 2-75 g

    1-0075
    Fanatik
    1,30 €
    Su mokesčiais

    Švininis svarelis CHEBURASHKA iš TM FANATIK gali būti vadinamas kokybės standartu. Tai yra nepakeičiamas švininis svarelis naudojant dirbtinius masalus. Su atitinkamo dydžio kabliuku ir silikoniniu masalu švininis svarelis lenkia tokios pat masės slieko galvutę pagal diapazoną, grimzdimo į dugną greitį, informacijos apie dirvos reljefą, ir tankumą perdavimą.

    Švininis svarelis Fanatik 070 "Čeburaška", 2-75 g

    Švininis svarelis CHEBURASHKA iš TM FANATIK gali būti vadinamas kokybės standartu. Tai yra nepakeičiamas švininis svarelis naudojant dirbtinius masalus. Su atitinkamo dydžio kabliuku ir silikoniniu masalu švininis svarelis lenkia tokios pat masės slieko galvutę pagal diapazoną, grimzdimo į dugną greitį, informacijos apie dirvos reljefą, ir tankumą perdavimą.

    Išvaizda: švininis svarelis, kuris yra kruopščiai sukalibruotas: nerūdijanti viela netaps silpnąja jungties grandimi. Jis yra pakankamai tvirtas, atlaikys bet kokią apkrovą be sulinkimo. Griovelis, skirtas jo įdėjimui krovinio korpuse, pasislenka į viršų. Toks išdėstymas užtikrina teisingą įrengimo išlyginimą, kuriame kabliukas visada žiūri į viršų.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika