• Švininiai svareliai Jig-rig briauniniai, violetiniai 10vnt.
Švininiai svareliai Jig-rig briauniniai, violetiniai 10vnt.

    Svareliai, svarelių rinkiniai

    Švininiai svareliai DS Jig-rig briauniniai, violetiniai 10vnt.

    15-0150
    4,00 €
    Su mokesčiais

    Švininių svarelių DS Jig-rig Šis svarelis tinka visų rūšių masalams ir švinams, taip pat leidžia žaisti su masalu vienoje vietoje, o tai suteikia įdomių rezultatų. 

    Švininiai svareliai Jig-rig briauniniai, violetiniai 10vnt.

    „DS Dnipro-Svinets“ švino svarelis su briaunomis yra daugiakampio pavidalo su pasukamu klipsu. Naudojant šį masalą, masalas yra didesnis nei tada, kai įrengtas įprastas nuimamas svoris, todėl jis puikiai tinka vietoms su dumblinu dugnu ir padengta vandens augmenija.

    Naudojant „jig-rig“ apkrovą, nepaisant kraštų ir svorio pasižymi geromis skrydžio savybėmis ir didelėmis galimybėmis nugrimzti (neįsitraukimas).

    Platus pritaikymas tiek ofsetiniams, tiek paprastiems ir dvigubiems kabliams. Naudojamas pavadėlių platformoms, taip pat visų rūšių „drop-shot“ platformoms.

    Šis svarelis tinka visų rūšių masalams ir švinams, taip pat leidžia žaisti su masalu vienoje vietoje, o tai suteikia įdomių rezultatų. Be viso to, kas išdėstyta, vandens stulpelio kraštai sukelia šviesos ir akinimo žaidimą, kuris natūraliai pritraukia plėšrūną dideliu atstumu, žadindamas jame smalsumą ir puolimo manevrą.