• Specialus karabinas Sunset ST-S-5010
  • Specialus karabinas Sunset ST-S-5010
Specialus karabinas Sunset ST-S-5010

    Suktukai, segtukai, žiedeliai blizgėms

    Specialus suktukas su karabinu Sunset ST-S-5010

    27-0514_S
    SUNSET
    1,50 €
    Su mokesčiais

    Specialus suktukas su karabinu Sunset ST-S-5010. Kokybiškas specialus aksesuaras slankiojančioms dugninės sistemoms montuoti kai prie segtuko segama šeryklė ar svarelis, taip pat tinka didelio kalibro slankiojančioms plūdėm montuoti (sunkūs "vagleriai" ar plūdės gaudant gyva žuvele dideliame gylyje). Kokybiška plastmasinė suktuko armatūra apsaugo valą nuo pažeidimų todėl galite žvejoti užtikrintai ir drąsiai.

    Specialus suktukas su karabinu Sunset ST-S-5010

    Specialus suktukas su karabinu Sunset ST-S-5010. Kokybiškas specialus aksesuaras slankiojančioms dugninės sistemoms montuoti kai prie segtuko segama šeryklė ar svarelis, taip pat tinka didelio kalibro slankiojančioms plūdėm montuoti (sunkūs "vagleriai" ar plūdės gaudant gyva žuvele dideliame gylyje). Kokybiška plastmasinė suktuko armatūra apsaugo valą nuo pažeidimų todėl galite žvejoti užtikrintai ir drąsiai.

    Specialisto patarimas: nors plastmasinė suktuko armatūra apsaugo valą nuo pažeidimų, laikas nuo laiko patikrinkite savo sistemėles, kad būtumėte įsitikinę jog jos, ilgos žvejybos metu, neprarado savo tvirtumo. Taip jūs būsite visada pasiruošęs susikauti su trofėjiniu laimikiu.

    ARTIKULASDYDISTESTAS KGKIEKIS
    STSAB1065SS/6
    STSAB1065MM/6
    STSAB1065LL/6