• Riperiai Sakura Slit Shad EVO 100mm color mix
  • Sakura Slit Shad EVO 100mm color mix
  • Sakura Slit Shad EVO 100mm color mix
  • Sakura Slit Shad EVO 100mm color mix
  • Sakura Slit Shad EVO 100mm color mix
  • Sakura Slit Shad EVO 100mm color mix
Riperiai Sakura Slit Shad EVO 100mm color mix

    Riperiai

    Silikoninių masalų rinkinys Sakura Slit Shad EVO 100mm Mix

    27-21003
    SAKURA
    5,00 €
    Su mokesčiais

    Silikoninis masalas Sakura „Slit Shad“ priskiriamas "Shad" kategorijai yra lankstus ir minkštas, primena mažą žuvelę. Riperio kūnas sudarytas iš dviejų dalių: beveik trikampio formos rantuoto korpuso ir plonos uodegos su kiaušinio ovalo formos peleku gale užtikrinančiu didelį judrumą ir optimalų vibracijos intensyvumą. Tai "valgomas" masalas, impregnuotas druskos ir kvapniojo atraktoriaus (kriauklės aromato) mikro kristalais, tai tikras skanėstas visiems vandens plėšrūnams! Labai patinka sterkams ir ešeriams jo neatsisako ir lydekos!



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • PC "Banginis", Vilnius, P. Lukšio g. 34
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Silikoninių masalų rinkinys Sakura Slit Shad EVO 100mm Mix

    Silikoninis masalas Sakura „Slit Shad“ priskiriamas "Shad" kategorijai yra lankstus ir minkštas, primena mažą žuvelę. Riperio kūnas sudarytas iš dviejų dalių: beveik trikampio formos rantuoto korpuso ir plonos uodegos su kiaušinio ovalo formos peleku gale užtikrinančiu didelį judrumą ir optimalų vibracijos intensyvumą. Rantuoto korpuso įpjovos suteikia "Slit Shad" riperiui papildomą, savitą vibraciją, be to jis pasižymi ypatinga, kartu subtilia ir atsparia tekstūra nes yra pagamintas iš naujo polimero. Šis idealus polimeras suteikia „Slit Shad“ didelį atsparumą ir pakankamą svorį nepakenkdamas lankstumui ir minkštumui. Riperio beveik plokščioje nugaroje yra griovelis kuriame galima paslėpti kabliuko geluonį kai masalas montuojamas su ofsetiniu kabliuku. Kaip ir dauguma silikoninių masalų "Slit Shad" pasižymi aukšto dažnio smulkiomis uodegos vibracijomis ir, svarbiausia, "Slit Shad" jas išlaiko net esant lėtam pravedimo greičiui. Tai "valgomas" masalas, impregnuotas druskos ir kvapniojo atraktoriaus (kriauklės aromato) mikro kristalais, tai tikras skanėstas visiems vandens plėšrūnams! Labai patinka sterkams ir ešeriams jo neatsisako ir lydekos! Pastebėta, kad  kol supranta apgaulę, žuvis "valgomą" silikoninį masalą kiek ilgiau laiko burnoje, o tai suteikia daugiau šansų sėkmingai ją pakirsti ir sugauti.

    "Slit Shad" galima montuoti labai įvairiai: su paprastu galvakabliu, su vienšakiu ar dvišakiu kabliuku ir "čeburaška", su ofsetiniu kabliuku ir "čeburaška", su įvairiomis šoninio pavadėlio sistemonis, tinka "Carolina" ir "Texas" sistemėlėms ir daugeliui kitų variantų Tai klasikinis riperis kurį galima montuoti visais įmanomais būdais ir vienodai sėkmingai gaudyti kiekvienu iš jų. Sakura "Slit Shad"  nusipelno meškeriotojų dėmesio, tai nebrangus ir patrauklus "valgomojo" silikono masalas labai efektyvus žvejojant sterkus. Atraskite naujus dydžius ir pasirinkite tinkamas spalvas atsižvelgdami į vandens skaidrumo lygį.  

    Sakura sukūrė populiariausių spalvų silikoninių „Slit Shad“ masalų rinkinį Jums. 

    Dydis 100mm: viename rinkinyje yra 5 skirtingų spalvų silikoniniai masalai.

    slit-shad-0461.jpgslit-shad-0481.jpgslit-shad-0551.jpg

    slit-shad150-175mm-059.jpgslit-shad-0511.jpg

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika