• Kabliukai Fanatik S-57 Nr. 1-6, juodi
  • Kabliukai Fanatik S-57 Nr. 1-6, juodi
Kabliukai Fanatik S-57 Nr. 1-6, juodi

    Prekių katalogas

    Kabliukai Fanatik S-57 Nr. 1-6, juodi

    1-0040
    Fanatik
    2,00 €
    Su mokesčiais

    Kabliukai pagaminti Korėjoje naudojant moderniausias technologijas, iš plieno su dideliu anglies kiekiu VHI-Carbon. Kiekvienas kabliuko dydis pagamintas iš tokio storio vielos, kuri užtikrina optimalų kabliuko stiprumą (jo niekada nebūna per daug), lengvumo (tai svarbu norint užtikrinti laisvą mažų silikoninių masalų veikimą) ir kabliuko storio santykį.

    Kabliukai Fanatik S-57 Nr. 1-6, juodi

    Kabliukai pagaminti Korėjoje naudojant moderniausias technologijas, iš plieno su dideliu anglies kiekiu VHI-Carbon. Kiekvienas kabliuko dydis pagamintas iš tokio storio vielos, kuri užtikrina optimalų kabliuko stiprumą (jo niekada nebūna per daug), lengvumo (tai svarbu norint užtikrinti laisvą mažų silikoninių masalų veikimą) ir kabliuko storio santykį. Didelė apvali kilpa suteikia kabliukui reikiamos laisvės tiek užmetant, tiek varant masalą.

    Specialus terminio apdorojimo režimas suteikia paruoštam kabliui tinkamą elastingumą, jo antgalis yra dvigubai pagaląstas. Ideali, adatą primenanti antgalio forma, leidžia kabliukui lengvai perdurti bet kurio plėšrūno burną. Tamsi antikorozinė danga garantuoja, kad kabliukas nerūdija net sūriame vandenyje ir puikiai jį paslepia be akinimo.

    Dėl prieinamos kainos ir puikios kokybės S-57 yra geriausias kabliukas, skirtas sistemėlėms, kurios naudojamos su dirbtiniais masalais.