• Peletės Tandem Baits Carp XL 8mm/5 kg, kanapės
  • Peletės Tandem Baits Carp XL 8mm/5 kg, kanapės
Peletės Tandem Baits Carp XL 8mm/5 kg, kanapės

    Peletės

    Peletės Tandem Baits Carp XL 8mm/5 kg, kanapės

    11-0062
    Tandem Baits
    19,00 €
    Su mokesčiais

    Carp Pellet XL yra fantastiškos ir efektyvios žvejybos granulės už sensacingą kainą. Tinkamai paruoštos, jos efektyviai perneša didelį kiekį jauko medžiagos. Toks gigantiškas suspaudimas leidžia į granules patalpinti didelę aliejaus ir melasos dozę, kurie yra stiprūs pritraukėjai, intensyviai viliojantys žuvis ir efektyviai gerinantys granulių darbą. Puikiai tinka karpiams ir amūrams! Taip pat puikiai tiks sumedžioti dailiuosius karšius, lynus ir jauniklius.



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Peletės Tandem Baits Carp XL 8mm/5 kg, kanapės

    Carp Pellet XL yra fantastiškos ir efektyvios žvejybos granulės už sensacingą kainą. Tinkamai paruoštos, jos efektyviai perneša didelį kiekį jauko medžiagos. Toks gigantiškas suspaudimas leidžia į granules patalpinti didelę aliejaus ir melasos dozę, kurie yra stiprūs pritraukėjai, intensyviai viliojantys žuvis ir efektyviai gerinantys granulių darbą. Puikiai tinka karpiams ir amūrams! Taip pat puikiai tiks sumedžioti dailiuosius karšius, lynus ir jauniklius.

    Carp Pellet XL veikia panašiai kaip klasikinis gruntinis masalas, bet veikia didesnį laiko tarpą. Nugrimzdęs į dugną, jis ima pamažu tirpti, sukurdamas skonio ir aromato debesėlį, intensyviai traukiantį žuvį. Net nedidelė jo dalis sukelia daug sumaišties žvejyboje. 

    Norint dar labiau padidinti Carp Pellet XL viliojimo stiprumą, patariame prieš pat kibimą užpilti kanapių aliejumi, žuvų taukais.

    Carp Pellet XL tirpimo laikas priklauso nuo vandens temperatūros, vidutiniškai jis yra nuo 1,5 iki 2 valandų.