• Tandem Baits peletės Mini Fluo Dumbells floating 30g
Tandem Baits peletės Mini Fluo Dumbells floating 30g

    Peletės

    Peletės Tandem Baits Mini Fluo Dumbells floating 30g

    11-0011_OTAS/BRAŠKĖ
    Tandem Baits
    5,40 €
    Su mokesčiais

    Tandem Baits Mini Fluo Dumbells floating 30g peletės Dėl puikaus matomumo, plūdrumo ir intensyvaus kvapo „Mini Dumbells“ yra tiesiog puikus masalas. "Tandem Baits" komanda remdamasi ilgamete patirtimi kuriant karpinius masalus sukūrė „SuperFeed Fluo Mini Dumbells Floating“ plaukiančias peletes.

    Peletės Tandem Baits Mini Fluo Dumbells floating 30g

    "Tandem Baits" komanda remdamasi ilgamete patirtimi kuriant karpinius masalus sukūrė „SuperFeed Fluo Mini Dumbells Floating“ plaukiančias peletes. Ypatingas technologinis procesas ir ypač lengvas mišinys iš kurio jos pagamintos suteikia puikų plūdrumą. Vienų pelečių itin intensyvi fluorosencinė spalva, kitų „išblukusi nuskalbta“ spalva, bet visų jų labai intensyvus kvapas ir skonis kurį suteikia „Mini Dumbells“ atraktoriai užtikrina, kad joks karpis pro šį masalą nepraplauks abejingai jo nepastebėjęs.

    • ypač intensyvi fluoroscensinė spalva;
    • "išblukusi nuskalbta" (pastelinė) fluoroscensinė spalva;
    • stabiliai plūdri vandenyje, lengvai išlaiko plūdrumą 48 valandas būdama ant plauko sistemėlės;
    • intensyvus kvapas puikiai vilioja žuvis;
    • turi 3D poringą struktūrą, dėl kurios aromatinės medžiagos tolygiai išskiriamos į aplinką bet kokiu metų laiku;
    • šiek tiek šiurkštus peletės paviršius geriau sugeria kvapus (pvz. dipų) ir lengviau išlaisvina aromatą nuo didesnio jos paviršiaus; 

    Dėl puikaus matomumo, plūdrumo ir intensyvaus kvapo „Mini Dumbells“ yra tiesiog puikus masalas. „Mini Dumbells“ derinant kartu su „Superfeed“ skestančiais baltyminiais kukuliais galima montuoti sniego senio (snowman rig) sistemėles, jos yra idealus variantas vandenims, kuriuose yra ypač didelis žvejybos intensyvumas. Peletės „Mini Dumbells“ žvejybai puikiai tinka ir kaip atskiras masalas, taip pat jos idealiai tinka montuojanti zig rig ir chod rig sistemėles.