• Pavadėliai Dragon Light Surfstrand 1x7 5kg
  • Pavadėliai Dragon Light Surfstrand 1x7 5kg
  • Pavadėliai Dragon Light Surfstrand 1x7 5kg
Pavadėliai Dragon Light Surfstrand 1x7 5kg

    Pavadėliai plėšrioms žuvims

    Pavadėliai Dragon Light Surfstrand 1x7, 5kg

    24-04677
    DRAGON
    2,60 €
    Su mokesčiais

    Pavadėliai  Dragon Light Surfstrand 1x7 5kg PDF-50-705, tai ypač  plonų pavadėlių serija, šios serijos pavadėliai preciziškai pagaminti ir subtilūs, tačiau labai patvarūs, skirti meškeriotojams, žvejojantiems ešerius, sterkus ir kitas žuvis ten, kur galima tikėtis kontakto su lydekomis.

    Pavadėliai  Dragon Light Surfstrand 1x7, 5kg PDF-50-705

    Pavadėliai  Dragon Light Surfstrand 1x7 5kg PDF-50-705, tai ypač  plonų pavadėlių serija, šios serijos pavadėliai preciziškai pagaminti ir subtilūs, tačiau labai patvarūs, skirti meškeriotojams, žvejojantiems ešerius, sterkus ir kitas žuvis ten, kur galima tikėtis kontakto su lydekomis.

    Puikiai tinka žvejybai lengvais spiningo masalais, tokiais kaip sukriukės, mini vartiklės, lengvi "spinerteilai" ar maži silikoniniai masalai, šie pavadėliai dėl savo mažo skersmens vandenyje beveik nematomi, o dėl savo išskirtinio minkštumo bei lankstumo niekaip neįtakoja masalo veikimo. Jų gamybai naudojamos pačios ploniausios Surfstrand plieninių pynių gijos, įskaitant šiuo metu ploniausias pasaulyje - kurių skersmuo tik 0,15 mm! Gaminama iš aukščiausios kokybės medžiagų, su lenkiškais „Dragon Super Lock“ segtukais gaminamais iš Švediško SENDVIK plieno vielos ir amerikietiškais „American Rolling Swivels“ suktukais.

    Testas 5 kg.