• Silikoninis masalas Fanatik Larva Lux, 6,35 cm
Silikoninis masalas Fanatik Larva Lux, 6,35 cm

    Guminukai žvejybai

    Silikoninis masalas Fanatik Larva Lux, 6,35 cm

    1-0017_005
    Fanatik
    3,00 €
    Su mokesčiais

    Jau legendine tarp žvejų tapusio FANATIK Larva Lux naujas silikoninio masalo modelis. Kaip rodo praktika mūsų krašto vandens telkiniuose, plėšrūnai mėgsta šią valgomą lervą. Jiems patinka specialaus, ypatingo silikoninio masalo recepto skonis, minkštas, realistiškas korpusas. Žvejams patinka, kad silikoninio masalo korpusas yra patvarus lyginant su kitais guminukais.

    Silikoninis masalas Fanatik Larva Lux, 6,35 cm

    Jau legendine tarp žvejų tapusio FANATIK Larva Lux naujas silikoninio masalo modelis. Kaip rodo praktika mūsų krašto vandens telkiniuose, plėšrūnai mėgsta šią valgomą lervą. Jiems patinka specialaus, ypatingo silikoninio masalo recepto skonis, minkštas, realistiškas korpusas. Žvejams patinka, kad silikoninio masalo korpusas yra patvarus lyginant su kitais guminukais. Pridėta uodegėlė pakeitė masalo judėjimą tempiant, tad toks veiksmas sugundo ir mažiau aktyvias žuvis.

    Pavyzdžiui, energingai velkiaujant du apsukimai ir pauzė - Larva Lux vis dar virpina uodegėlę. Kaip tik tuo metu plėšrūnas ruošiasi pulti. Kitas variantas, trumpais patempimais – šiuo atveju uodegėlė dirba kaip parašiutas prilaikydama galinę masalo dalį ir lerva išsilenkia pilvu į apačią. Tingiausias ešerys ar starkis po tokių reveransų supranta, kad laikas čiupti grobį jau dabar.

    Pakuotėje: 7 vnt.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika