• Poliarizuoti akiniai nuo saulės Flying Fisherman 7761GSB Sandbar
Poliarizuoti akiniai nuo saulės Flying Fisherman 7761GSB Sandbar

    Akiniai

    Poliarizuoti akiniai nuo saulės Flying Fisherman 7761GSB Sandbar

    24-6101
    Flying Fisherman
    37,50 €
    Su mokesčiais

    „Flying Fisherman Sandbar“ akiniai nuo saulės yra vidutinio dydžio su lengvais rėmeliais, sukurti nuotykiams, pasižymintys našumo ir komforto funkcijomis. Kai kurios iš šių funkcijų yra: įgilintos nosies pagalvėlės, neslystančios, smilkinio pagalvėlės ir AcuTint™ poliarizuoti lęšiai. „Flying Fisherman's Polarized“, AcuTint™ lęšių dažymo sistema padidina spalvų kontrastą, neiškraipydama natūralių spalvų. Tai suteikia produktyviausius lęšių atspalvius žvejojant.



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Poliarizuoti akiniai nuo saulės Flying Fisherman 7761GSB Sandbar

    „Flying Fisherman Sandbar“ akiniai nuo saulės yra vidutinio dydžio su lengvais rėmeliais, sukurti nuotykiams, pasižymintys našumo ir komforto funkcijomis. Kai kurios iš šių funkcijų yra: įgilintos nosies pagalvėlės, neslystančios, smilkinio pagalvėlės ir AcuTint™ poliarizuoti lęšiai. „Flying Fisherman's Polarized“, AcuTint™ lęšių dažymo sistema padidina spalvų kontrastą, neiškraipydama natūralių spalvų. Tai suteikia produktyviausius lęšių atspalvius žvejojant. Patobulintas vizualinis ryškumas ir patogumas maksimaliai padidina bendrą lauko patirtį meškeriotojams, ir vandens sporto entuziastams, kuriems naudinga matyti po vandeniu, ir pastebėti žuvis ar kitas struktūras.

    „Flying Fisherman“ akiniai nuo saulės su poliarizuotu triacetato lęšiu blokuoja 100 % UVA ir UVB spindulių ir pašalina akinimą. Jie yra padengti kieta danga, kad būtų atsparūs įbrėžimams ir leidžia matyti po vandens paviršiumi, todėl lengviau pastebėti žuvis, ir povandenines struktūras.

    „Flying Fisherman“ poliarizuotus saulės akinius visame pasaulyje vertina 1 vieta pagal kokybę ir vertę. Šie akiniai nuo saulės, sukurti ir išbandyti Florida Keys mieste žvejų, skirti žvejams, siūlo neprilygstamą komfortą, aiškumą ir efektyvumą tiek ant vandens, tiek už vandens ribų.