• Valas Dragon HM69 V.2 MONO 50 m
Valas Dragon HM69 V.2 MONO 50 m

    Valai

    Valas Dragon HM69 V.2 MONO 50 m

    24-134
    DRAGON
    4,00 €
    Su mokesčiais

    Valas DRAGON HM69 V.2 MONO 50 m tai naujausios kartos hibridinis valas sukurtas fluoruojant nailoną ištobulintomis kristalizacijos technologijomis, kurių dėka pailgėja ir sutvirtėja  atskiri nailono pluoštai molekuliniame lygmenyje. Puikus valas pavadėliams rišti, puikiai tinka ir sportinei žvejybai su bežiedėmis teleskopinėmis, ir sudurtinėmis meškerėmis, itin pasiteisino poledinėje žvejyboje mūsų klimatinėmis sąlygomis. Pagamintas Japonijoje.

    Valas Dragon HM69 V.2 MONO 50 m 

    Naujausios kartos hibridinis valas HM69 sukurtas fluoruojant nailoną ištobulintomis kristalizacijos technologijomis, kurių dėka pailgėja ir sutvirtėja  atskiri nailono pluoštai molekuliniame lygmenyje. Į nailono struktūrą įvedus fluorocarbono molekules gaunamas didesnis hibridinės medžiagos tankis, o tai sutvirtina ir kiek pasunkina valą, kuris turi ypač lygų ir glotnų paviršių, visiškai neturi „atminties“, yra mažo tamprumo, atsparus trinčiai ir papildomai apsaugotas nuo žalingo UV spindulių poveikio. Ant įpakavimo nurodomas vidutinis valo stiprumas mazge – ypač tiksli reikšmė kuri gauta profesionalių, daugkartinių testavimo rezultatų metu. Valas yra klasifikuojamas kaip „Long Life“ (visam sezonui), suvyniotas po 50 m ir yra šviesiai melsvos spalvos, idealus pavadėliams rišti, bet puikiai tinka ir sportinei žvejybai su bežiedėmis teleskopinėmis ir sudurtinėmis meškerėmis, puikiai pasiteisino poledinėje žvejyboje mūsų klimatinėmis sąlygomis. Pagaminta Japonijoje.

    Hibridinis valas, panašus į HM80, yra papildomų fluoro - anglies jungčių tradicinėje nailono struktūroje
    Itin glotnus, minkštas ir lankstus, didelio tankio, sujungia šias savybes ir padidina atsparumą mechaniniams pažeidimams.
    Labai atsparus mazgams, papildomai sustiprintas, atsparus dideliems dinaminiams įtempiams
    Jis beveik neturi  atminties, susipainiojimo ir susisukimo tendencijų
    HM69 yra itin tiksliai sukalibruotas per visą ilgį, pašalinant vadinamąjį silpnąsias skersmens pokyčių vietas
    Šviesiai melsvos spalvos, ant ritės suvyniotas po 50 metrų .
    „Long Life“ tipo valas (visam sezonui).

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika