• Žygio batai Bestard ANDROID
  • Žygio batai Bestard ANDROID
  • Žygio batai Bestard ANDROID
  • Žygio batai Bestard ANDROID
Žygio batai Bestard ANDROID

    Turistiniai batai

    Žygio batai Bestard ANDROID

    18-3576_10 1/2
    BESTARD
    219,00 €
    Su mokesčiais

    Žygio batai Bestard ANDROID yra modernaus dizaino, tvirti žygio batai, pagaminti iš Perwanger® odos ir Cordura® medžiagos, turintys gumuotą pirštų apsaugą. Jie išsiskiria aukštu komforto lygiu, mažu svoriu ir puikiu pralaidumu orui, geru stabilumu, pėdos bei kulkšnies palaikymo ir apsaugos funkcijomis. Idealiai tinka tiek lengviems žygiams ir pasivaikščiojimams, taip pat ilgiems, kelių dienų žygiams pėsčiomis.


    dydis:

    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Žygio Batai Bestard ANDROID

    Žygio batai Bestard ANDROID yra modernaus dizaino, neįprastai lengvi ir patogūs, gal būt lengviausi, minkščiausi  ir labiausiai lankstūs odiniai, kada nors pagaminti žygio batai! Bestard Android batai su Vibram Vento padu ir Gore-Tex Surround technologija, geriausių trekingo batų kategorijoje laimėjo Desnivel apdovanojimą už didžiausią pažangą ir inovacijas. Nauja Vento padų technologija leido pasiekti visapusišką 360° laidumą orui neprarandant komforto ir atsparumo vandeniui. Džiaugiamės kartu su Bestard!

    Šie žygio batai yra skirti žygiams ir kelionėms net ir blogiausiu oru, o dėl mažo svorio juos galima pasiimti su savimi į bet kokią kelionę. Dvi kilpos esančios ant kulno ir ant batų liežuvio užtikrina lengvą ir greitą apsiavimą, o taip pat suteikia galimybę pritvirtinti batus prie kuprinės žygio metu. Tai vidutinio aukščio, neprašlampantys batai, puikiai įtvirtinantys kulkšnies sąnarį, labai minkštu ir patogiu vidumi ir gera pado amortizacija. Patogus, prailgintas batų suvarstymas tiesiog sujungia kojos pėdą ir kulkšnį su batu į vieną visumą, raišteliai neperšlampa ir niekada neslysta. Gumuotas bato priekis patikimai saugo pėdos pirštus nuo įvairių smūgių, o batai dėl to yra ilgaamžiškesni. Nedidelės kiaurymės batų šonuose užtikrina gerą ventiliaciją ir pėda visada laisvai "kvėpuoja". Batai susiūti tvirtais, drėgmės nesugeriančiais siūlais, o kulno ir pado srityse siūlės dvigubos. Minkštas bato vidus su GORE-TEX® SURROUND membraniniu pamušalu visiškai nepralaidus vandeniui, kvėpuojantis ir sudaro idealų mikroklimatą bato viduje sukurdamas maksimalų komfortą kojoms. Vibram® Tubava + ЕVА modernus padas su įvairiakrypčю protektoriaus raštu, kurio sudėtyje yra Vibram® Megagrip gumos mišinio užtikrina puikų sukibimą su įvairiom dangom einant ar bėgant. Tai puikus pasirinkimas bet kokiam keliavimo būdui!

    Batų viršus: vandenį atstumianti Perwanger® oda Ir Cordura® medžiaga / sintetinis kaučiukas
    Vidus: GORE-TEX® SURROUND - padidinto komforto 360° kvėpuojantis membraninis audinys 
    Bato forma:   Europa H 
    Vidpadis: Bestflex 2 / Flexible  (labai lankstus pado intarpas)
    Padas: Vibram&Reg Vento + EVA                   
    Svoris: 1120 g/pora (8 dydis UK)

    Dydžių lentelė:

    Funkcijos

    • Skirta: Vyrams