•  Blizgė Akka Spinnare HOT  10g
  •  Blizgė Akka Spinnare HOT  10g
  •  Blizgė Akka Spinnare HOT  10g
  •  Blizgė Akka Spinnare HOT  10g
 Blizgė Akka Spinnare HOT  10g

    Sukrės

    Sukrė Myran Akka HOT 10g

    6-0493_SV
    MYRAN
    4,90 €
    Su mokesčiais

    Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran AKKA HOT pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia nedidele sukre lengvai galima suvilioti lydeką, upėtakį, salatį, meknę, ešerį ir net sterką.

    Sukrė Myran Akka HOT 10g

    Sukrė "MYRAN AKKA HOT“ pelnė daugelio Lietuvos žvejų simpatijas dėl nuostabaus sukimosi (jos niekada nereikia "užvesti" stipresniu trūktelėjimu) puiki savybių visuma dėl kurių jos darbas yra unikalus. Sukrė sumontuota ant nerūdijančio švediško plieno "sendvik", markės vielos turi pasunkintą ryškiai raudonos (HOT) spalvos metalo šerdį ir "Indiana" formos lapelį, apginkluota plieniniu  8 Nr. trišakiu kabliuku, dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius, viliojančius plėšriąsias žuvis, puikiai tinka žvejoti ežeruose ir upėse. Sukrė yra keturių standartinių spalvų: silver - sidabro, gold - geltono aukso, kupper - vario ir swart - juodos spalvos su auksiniais taškeliais. Šis masalas puikiai tinka upėtakių, šapalų, meknių, raudžių, ešerių ir net lydekų ir salačių meškeriojimui. Sukrė, dėl savo puikių balistinių savybių nepriekaištingai užsimeta tiek vėjuotu, tiek ramiu oru, o metimas visada tikslus ir pakankamai tolimas. Myran sukrėse naudojmos dvi pagrindinės lapelių formos kurias daugelis ekspertų laiko vienomis geriausių, skiriasi tik jų paskirtis: įprasta ar akustinė, lapelis puikiai susidoroja su dideliu sukrės svoriu net ir mažuosiuose modeliuose, didelė pasunkintų šerdžių spalvų ir modelių įvairovė. Didžiausia firmos Myran paslaptis slepiasi Myran sukrių lapelio storyje ir metalo sudėtyje, nuo to labai priklauso sukrės skleidžiami unikalūs povandeniniai virpesiai ir akustika  - Myran sukrių kibumo garantas. 

    Švediškos, rankų darbo sukrės „Myran AKKA HOT“ turi keletą pagrindinių modelių kurie skiriasi svoriu, tad žvejas gali pasirinkti geriausius variantus pagal numatomas žvejybos sąlygas. Ši sukrė išsiskiria tuo, kad turi  "Indiana" formos lapelį ir pasunkintą šerdį, todėl galima žvejoti net ir labai stiprioje srovėje, ji vidutinio pasipriešinimo, lapelis sukasi nuo ašies atitolęs nedideliu kampu. 

    Bet kuris žvejas, bent kartą išbandęs „Myran AKKA HOT“ sukres negalės jų atsisakyti. Tai patvirtina daugybė žvejų - mėgėjų ir profesionalų, įvairūs forumai ir svetainių apžvalgos. Šis modelis būtina sėkmingos Jūsų žūklės dalis. 

    • Svoris: 10 g
    • Spalva: sidabrinė. auksinė, varinė, juoda
    • Apginkluota kokybišku, plieniniu, 6 Nr. trišakiu kabliuku
    • Gamintojas: Myran(Švedija)

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika