• Blizgė Toni Spinnare  12g
  • Blizgė Toni Spinnare  12g
Blizgė Toni Spinnare  12g

    Sukrės

    Sukrė Myran Toni Spinnare 12g

    6-020_SV
    MYRAN
    5,30 €
    Su mokesčiais

    Švediškos MYRAN Sukrės pasižymi ypač savita konstrukcija ir techninėmis charakteristikomis, turi teisingą geometrinę formą ir apgalvotą lapelio dizainą. Dėl ypatingos svarelių ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius viliojančius plėšriąsias žuvis. Sukrė Myran Toni pritaikyta žvejybai srovėje, bet puikiai dirba ir stovinčiame vandenyje. Ši sunki, didelė sukrė idealiai tinka gaudyti visas plėšriąsias žuvis, bet ypač puikiai užsirekomendavo lašišų, šlakių ir salačių žvejyboje. Pasak patyrusių žvejų, žvejojant šia sukre lengvai galima suvilioti didelį upėtakį, lydeką, sterką ar kilograminį ešerį.  

    Sukrė Myran Toni 12g

    Sukrė „Toni“ pelnė daugelio Lietuvos žvejų simpatijas dėl nuostabaus sukimosi (jos niekada nereikia "užvesti" stipresniu trūktelėjimu) puiki savybių visuma dėl kurių jos darbas yra unikalus. Sukrė sumontuota ant nerūdijančio švediško plieno "sendvik" markės vielos turi pasunkintą, oranžinės spalvos iš metalo išfrezuotą šerdį, standartinis pailgas lapelis su akustinėmis skylutėmis sukasi nepriekaištingai, apginkluota plieniniu 6 Nr. trišakiu kabliuku papuoštu musele. Dėl ypatingos pasunkintos šerdies ir lapelių formos šios sukrės skleidžia tik joms būdingo dažnio labai stiprius virpesius, viliojančius plėšriąsias žuvis, puikiai tinka žvejoti ežeruose ir upėse. Sukrė yra keturių standartinių spalvų: silver - sidabro, gold - geltono aukso, kupper - vario ir svart - juodos spalvos su 3-mis auksiniais taškais ir 2-jų provokuojančių spalvų - ryškiai geltonos ir žalsvos laimo spalvos. Šis masalas puikiai tinka upėtakių, salačių, šlakių, sterkų,  ešerių ir net lydekų meškeriojimui. Sukrė, dėl savo puikių balistinių savybių nepriekaištingai užsimeta tiek vėjuotu, tiek ramiu oru, o metimas visada tikslus ir pakankamai tolimas. Myran sukrėse naudojamos dvi pagrindinės lapelių formos kurias daugelis ekspertų laiko vienomis geriausių, skiriasi tik jų paskirtis: įprasta ar akustinė, lapelis puikiai susidoroja su dideliu sukrės svoriu net ir mažuosiuose modeliuose, didelė pasunkintų šerdžių spalvų ir modelių įvairovė. Didžiausia firmos Myran paslaptis slepiasi Myran sukrių lapelio storyje ir metalo sudėtyje, nuo to labai priklauso sukrės skleidžiami unikalūs povandeniniai virpesiai ir akustika  - Myran sukrių kibumo garantas. 

    Švediškos, rankų darbo sukrės „Myran Toni“ turi keletą pagrindinių modelių kurie skiriasi svoriu, tad žvejas gali pasirinkti geriausius variantus pagal numatomas žvejybos sąlygas. Ši sukrė išsiskiria tuo, kad turi pailgą lapelį ir pasunkintą šerdį, todėl galima žvejoti net ir labai stiprioje srovėje, ji vidutinio pasipriešinimo, lapelis sukasi nuo ašies atitolęs nedideliu kampu. 

    Bet kuris žvejas, bent kartą išbandęs „Myran Toni“ sukres negalės jų atsisakyti. Tai patvirtina daugybė žvejų - mėgėjų ir profesionalų, įvairūs forumai ir svetainių apžvalgos. Šis modelis būtina sėkmingos Jūsų žūklės dalis. 

    • Svoris: 12 g
    • Spalva: sidabrinė, auksinė, varinė, juoda, geltona, laimo
    • Apginkluota plieniniu,  6 Nr. trišakiu kabliuku papuoštu unikalia musele
    • Gamintojas: Myran (Švedija)

    Tai viena iš populiariausio „Myran“ firmos modelio „Toni“ sukrė sverianti 12 g su originaliu apversto lašo formos, akustiniu lapeliu. Žvejojant srovėje, lapelis sukasi aplink svarelį labai smailiu kampu ir pašėlusiai mirga. Iš šono žiūrint atrodo, kad mailiukas bando sugriebti sprunkantį grobį, o tokia iliuzija provokuoja plėšrūną atakuoti. Ekspertų nuomone, kurią patvirtina žūklės praktika, šitoks masalo žaismas ypač patinka visoms plėšrioms žuvims. Viso pasaulio žvejai labai vertina šiuos masalus ne tik dėl ypatingo universalumo, bet ir dėl labai gerų balistinių ir akustinių savybių, šių savybių visuma yra puikaus Myran sukrių kibumo garantas. „Myran Toni“ sukrės su apversto ištempto lašo formos lapeliais turi masyvius korpusus–svarelius, kurių hidrodinaminė konstrukcija leidžia net ir labai stiprioje srovėje masalą išlaikyti nugramzdintą į reikiamą gylį. Suprantama, kad minėti masalai puikiai tinka žvejoti ne tik upėtakius, šlakius bet ir sterkus, ešerius, ypač sėkmingai jomis upėse gaudomi salačiai ir lydekos. 

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika