• MEGA BAITS METHOD FEEDER FD850i
  • MEGA BAITS METHOD FEEDER FD850i
MEGA BAITS METHOD FEEDER FD850i

    Ritės

    Ritė MEGA BAITS METHOD FEEDER FD850i

    24-02791
    DRAGON
    68,90 €
    Su mokesčiais

    Ritė MEGA BAITS METHOD FEEDER FD850i yra naujos kartos ritė tikriems method feeder ir feeder specialistams, pagaminta pagal „Dragon“ specialų užsakymą Japonijos kompanijos „Ryobi Engineering“ gamykloje. Ritės konstruktyvas pagamintas pagal „V“ koncepciją iš anglies pluošto kompozito - itin lengvos medžiagos, turinčios ypač gerus stiprumo parametrus.

    Ritė MEGA BAITS METHOD FEEDER FD850i

    Ritės skirtos tikriems feederio ir method feederio specialistams, pagaminta pagal „Dragon“ specialų užsakymą Japonijos kompanijos „Ryobi Engineering“ gamykloje. Ritės konstruktyvas pagamintas pagal „V“ koncepciją iš anglies pluošto kompozito - itin lengvos medžiagos, turinčios ypač gerus stiprumo parametrus. Pavadinimas kilęs dėl rotoriaus rėmelių formos, kurie yra panašūs į raidę V. Ant šių rėmelių yra pritvirtinti lankstai laikantys ritės lankelį, taip pat svarbu žinoti, kad būgnelio "sijonėlis" yra cilindro formos ir labai tiksliai bei maksimaliai arti prieina prie rotoriaus, todėl išeliminuota net ir menkiausia valo patekimo po būgneliu tikimybė. Tokia ritės konstrukcija reiškia, kad ji turi keletą svarbių savybių: visų pirma mažesnis jos svoris, tuo pačiu, optimizuota ritės būgnelio forma, dėl to jis tapo labiau talpus. Visa ritė pagaminta pagal CNC technologijas, o tai reiškia, kad visos dalys buvo suprojektuotos, išfrezuotos ir apdirbtos skaitmeniniu būdu, moderniomis gamybos sistemomis. HEG klasės pavara iš atsparių dilimui metalų - frezuoto žalvario ir duraliuminio. Puikią ritės eigą užtikrina 7 plieniniai rutuliniai ir 1 padidintas ritininis guolis. Ritininis guolis "Infinitive Anti-Reverse" užtikrina momentinį atbulinės eigos blokavimą. Jautrus ir sandarus priekinis daugiadiskinis stabdys su plačiu reguliavimo diapazonu leidžia greitai sureguliuoti ritę pagal traukiamos ir varginamos žuvies pasipriešinimo jėgą. Pagrindinė ritės ašis ir velenas iš nerūdijančio plieno. Lengvas, tuščiaviduris ritės lankelis yra itin tvirtas, pagamintas iš sustiprinto aliuminio, turi "Long-life" spyruoklę ir puikų fiksavimo užraktą atlenktoje padėtyje, dėl to, metimo metu niekada netikėtai neužsilenkia. Didelio skersmens  valo vediklis iš kieto metalo padengtas titano nitritu su rutuliniu guoliu, neleidžia valui susisukti ir taip prailgina jo naudojimo laiką. Profiliuotas duraliuminio būgnelis kurio darbinis kraštas yra specialios formos sumažina trintį ir leidžia atlikti maksimaliai tolimus metimus. Ritės sukamoji rankena ištekinta iš duraliuminio yra prisukama sriegiu, ji turi ergonomišką rankenėlę iš aukštos kokybės EVA medžiagos. Pilnas visų besisukančių elementų kompiuterinis balansavimas užtikrina nepriekaištingą ritės eigą ir darbą. Korpuso sandarumas neleidžia patekti teršalams į ritės vidų, o tuo pačiu ir mechanizmą, taip užtikrinamas ritės mechanizmo ilgaamžiškumas.

    Korpusas ir rotorius pagamintas iš anglies pluošto kompozito sumažino ritės svorį
    7 nerūdijančio plieno rutuliniai guoliai
    Didelio dydžio nerūdijančio plieno Infinitive Anti-Reverse guolių sistema užtikrina momentinį atbulinės eigos blokavimą
    Padidinto skersmens duraliuminio "Long Cast" tipo būgnelis su specialiai profiliuotu kraštu tolimiems užmetimams
    Būgnelio stumdymo sistema - S oscillation
    HEG klasės pagrindinė pavara, frezuota, lengvam ir sklandžiam darbui
    Visiška ritės mechanizmų apsauga nuo vandens ir užteršimo
    Didelio skersmens valo vediklis su rutuliniu guoliu ir kieto metalo korpusu padengtu titano nitritu neleidžia valui susisukti 
    Lengvas, tuščiaviduris ritės lankelis yra itin tvirtas, pagamintas iš sustiprinto aliuminio
    Patvari, ilgaamžė lankelio fiksavimo spyruoklė ir puikus fiksavimo užraktas atlenktoje padėtyje
    Ritės ašis ir krumpliaračio velenas pagaminti iš nerūdijančio plieno
    Patogi CNC staklėmis iš aliuminio frezuota, vientisa sukimo rankena su neslystančia gumuota rankenėle
    Be papildomų svorių SBS kompiuteriu subalansuotas rotorius
    Daugiadiskinis tikslus priekinis stabdys su jautriu  reguliavimu ir didelio diametro diskais

    Puikus išorinis dizainas, konstrukcijos tobulumas, preciziškai kokybiškas surinkimas ir naudojamų medžiagų kokybė MEGA BAITS METHOD FEEDER FD850ii ritę daro viena geidžiamiausių ir populiariausių žvejybinių ričių savo klasėje iš daugelio siūlomų pasaulinėse rinkose!

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika