• Riperis Dragon FatBoy PRO 6"/ 15 cm
  • Riperis Dragon FatBoy PRO 6"/ 15 cm
Riperis Dragon FatBoy PRO 6"/ 15 cm

    Riperiai

    Riperis Dragon FatBoy PRO 6"/ 15 cm

    24-90065_03-990
    DRAGON
    2,00 €
    Su mokesčiais

    Vertikalus, trūkčiojantis ar „dropshot“ riperis? „FatBoy“ atveju rinktis nereikia. Lengviau pasakyti, kokių savybių riperis neturi: jis tikrai nėra skirtas paprastam spiningavimui lėtesniu ar greitesniu tempu. Išradingam meškeriotojui bus atlyginta dvigubai – daug kibimų ir gražių įvairių žuvų rūšių trofėjų. Šio masalo idėja gimė diskusijoje apie vertikalų riperį. Nuspręsta, kad pats laikas sukurti didelį riperį, kuris skęstant ir keliant, natūraliai išlaikytų horizontalią kūno padėtį, o kiekviename sustojime gražiai banguotų plačia „kregždės“ uodega. 

    Riperis Dragon FatBoy PRO 6"/ 15 cm

    Vertikalus, trūkčiojantis ar „dropshot“ riperis? „FatBoy“ atveju rinktis nereikia. Lengviau pasakyti, kokių savybių riperis neturi: jis tikrai nėra skirtas paprastam spiningavimui lėtesniu ar greitesniu tempu. Išradingam meškeriotojui bus atlyginta dvigubai – daug kibimų ir gražių įvairių žuvų rūšių trofėjų.

    Šio masalo idėja gimė diskusijoje apie vertikalų riperį. Nuspręsta, kad pats laikas sukurti didelį riperį, kuris skęstant ir keliant, natūraliai išlaikytų horizontalią kūno padėtį, o kiekviename sustojime gražiai banguotų plačia „kregždės“ uodega. Po kelių bandymų ir testavimų buvo sukurti 6, 7,5 ir 9 colių (15, 19 ir 22,5 cm) riperiai „FatBoys“, kurie greitai įrodė savo veiksmingumą Skandinavijos ir Olandijos žvejyboje. Taip pat verta paminėti, kad didžiausias „FatBoy“ pasirodė puikus jerkbait, puikiai atrodantis ir provokuojantis lydekas sekliame vandenyje.

    2017 metų vasarą buvo pagaminti pirmieji mažesnių masalų modeliai su vienoda forma ir konstrukcijos proporcijomis, sukurti dropshot metodu. Ant riperio priekio turi vieną kabliuką, puikiai dirba su kiekvienu meškerykočio judesiu, taip pat labai lengva jais žvejoti piktžolių pilnose vietose, kur dėl savo formos jie išvengia užsikabinimo. Taikant šį metodą, svarbu, kad kabliukas būtų centre, kitaip masalas gali suktis ir tapti neveiksmingas.

    Ilgis: 15 cm;

    Svoris: 23 g