• Pavadėlis DRAGON su trišakiu kabliuku Nr.4, 6 cm, 13 kg
  • Pavadėlis DRAGON su trišakiu kabliuku Nr.4, 6 cm, 13 kg
  • Pavadėlis DRAGON su trišakiu kabliuku Nr.4, 6 cm, 13 kg
  • Pavadėlis DRAGON su trišakiu kabliuku Nr.4, 6 cm, 13 kg
Pavadėlis DRAGON su trišakiu kabliuku Nr.4, 6 cm, 13 kg

    Pavadėliai plėšrioms žuvims

    Pavadėlis DRAGON su trišakiu kabliuku Nr.6, 4 cm, 13 kg

    24-041271
    DRAGON
    4,50 €
    Su mokesčiais

    Pavadėlis Dragon Treble Hook Leader 1x7  puikiai tinkamas naudoti kaip trišakio kabliuko su pavadėliu derinys papildomai apginkluojant  didelius minkštuosius masalus žvejojant lydekas. Pavadėlis pagamintas iš aukštos kokybės A.F.W. Surfstrand 1x7 septynių gijų plieninės vielos su Dragon V-Point trišakiu kabliuku, kuris puikiai sminga į žuvies burnos audinius ir labai patikimai laiko užkibusią žuvį. Labai tvirtas pavadėlis, kuris tarnauja ilgai.



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    Pavadėlis DRAGON su trišakiu kabliuku Nr.6, 4 cm, 13 kg

    Pavadėlis Dragon Treble Hook Leader 1x7  puikiai tinkamas naudoti kaip trišakio kabliuko su pavadėliu derinys papildomai apginkluojant  didelius minkštuosius masalus žvejojant lydekas kai siekiama pagerinti sugavimo efektyvumą, montuojamas prie galvakablio. Pavadėlis pagamintas iš aukštos kokybės A.F.W. Surfstrand 1x7 septynių gijų plieninės vielos su Dragon V-Point trišakiu kabliuku, kuris puikiai sminga į žuvies burnos audinius ir labai patikimai laiko užkibusią žuvį. Labai tvirtas pavadėlis, kuris tarnauja ilgai.

    Yra keletas tokio papildomo masalo apginklavimo priežasčių, iš kurių trys pagrindinės yra šios:

    1. Plėšrūnas labai dažnai puola masalą nuo dugno (ypač lydeka) ir atakuoja iš apačios, o su dideliais masalais didesnė tikimybė, kad žuvis per pirmąjį puolimo etapą masalo visiškai nepraris ir jei galvakablio kabliukas nepatenka į žuvies burną iš karto, žuvies nepagausite.
    2. Ilgas galvakablio kabliukas masalą daro mažiau paslankiu, pablogina jo veikimą, taip pat galima pridurti, kad daugelis plėšrūnų atakuoja aukos galvą, o mūsų masalas šioje dalyje neturi kabliuko, žuvies užkirsti nepavyks.
    3. Palyginti trumpas galvakablio kabliukas, kuris suteikia minkštam masalui gerą darbą, tuo pačiu praranda tas žuvis, kurios mėgsta vytis masalą ir bando atakuoti jį iš uodegos pusės.

    Šias problemas gali išspręsti geras papildomas pavadėliss su trišakiu kabliuku. Naudokite optimalų galvakablį su tinkamo dydžio trišakiu kabliuku ir teisingo ilgio pavadėliu ir Jūs išvengsite daugybės nerealizuotų kibimų

    Kiekis pakuotėje: 2 vnt.