• Riperis Dragon Lunatic - 10cm Yellow Black Red
Riperis Dragon Lunatic - 10cm Yellow Black Red

    Minkšti masalai

    Riperis Dragon Lunatic 8.5-15cm Pearl Black Orange, 01-120

    24-90035_01-120
    DRAGON
    2,00 €
    Su mokesčiais

    Riperis  Dragon Lunatic  8.5-15 cm Pearl Black Orange pagamintas iš naujausios silikoninės medžiagos pasižyminčios išskirtiniu minkštumu, leidžiančiu pasiekti kuo natūralesnius, žuvelės judesius imituojančius veiksmus.

    Riperis  Dragon Lunatic 8.5-15cm Pearl Black Orange

    Riperis pailgu kūnu, į šonus suplotu ir gana siauru korpusu - lieknos žuvelės formos su intensyviai dirbančia uodega, skirtas visų pirma ešerių ir sterkų žvejybai, tačiau patrauklus ir  tokiems plėšrūnams kaip margieji upėtakiai, salačiai. Didesni dydžiai puikiai tinka ir lydekoms. Mažesnieji  7 ir 8,5 cm ilgio Lunatic masalai pagaminti iš naujausios silikoninės medžiagos pasižyminčios išskirtiniu minkštumu, leidžiančiu pasiekti kuo natūralesnius, žuvelės judesius imituojančius veiksmus, o didesni - nuo 10 iki 15 cm yra pagaminti iš šiek tiek stangresnės ir tvirtesnės silikoninės medžiagos. Tokia konstrukcija sukelia stipresnę uodegos vibraciją kuri perduodama visam masalo kūnui ir jis gražiai svyruoja į šonus. Taip sukuriami labai stiprūs hidroakustiniai virpesiai, o taip pat padidėja vizualinė stimuliacija provokuojanti plėšrūną atakuoti.

    Geriausi rezultatai pasiekiami pavasarį ponerštiniu periodu ir rudenį, gaudant klasikiniu būdu pravedant įvairiais tempais ir džigaujant kai laiptuotas pravedimas derinamas su įvairios trukmės pauzėmis. Didesni, 12,5- 15 cm modeliai puikiai pasiteisina velkiaujant.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika