• KAMADO CLUB PRO II PREMIUM+ kepsninė, mėlyna
KAMADO CLUB PRO II PREMIUM+ kepsninė, mėlyna

    KamadoCLUB PRO II kepsninės

    KAMADO CLUB PRO II PREMIUM+ kepsninė, mėlyna

    PRO 2 mėlyna
    KamadoCLUB
    969,00 €
    Su mokesčiais

    Naujausios kartos kepsninė KAMADO CLUB PRO II su patentuota „soft close“ sistema, lėto nusileidimo sistema, padidintas viršutinis dangtis, atnaujintos, 5 sekcijų HDPE šoninės lentynos ir priekinė rankena!

    • Lėto nusileidimo sistema
    • Atnaujintas DiamondCut dizainas
    • Ypač stora korpuso keramika

    Kamado Club KEPSNINĖS



    Prekę atsiimti galite:
    • PPC "Ozas", Vilnius, Ozo g. 18                      
    • PC "Banginis", Vilnius, P. Lukšio g. 34
    • Centrinis sandelis, Sudervės g. 8J, Avižieniai, Vilniaus r.
    • PLC "Mega", Kaunas, Islandijos plentas 32
    • PC "Banginis" Klaipeda, Šilutės plentas 35
    • PC "Bruklinas" Šiauliai, Pramonės g. 9                  

    KamadoClub PRO II – sensacija Lietuvos kamado kepsninių rinkoje!

    • Gamintojas: KAMADOCLUB
    • Skersmuo: 59 cm
    • Kepimo grotelių skersmuo: 48 cm
    • Daugiafunkcinė dviejų zonų kepimo sistema: Taip
    • Uždangalas: Taip
    • Keraminis karščio deflektorius: Taip
    • Žnyplės grotelėms: Taip
    • Pelenų žarsteklis: Taip
    • Kepsninės kojelės: Taip
    • Kepsninės svoris: 120
    • Pakuotės matmenys: AxPxG: 92 x 72 x 72 cm
    • Lėto nusileidimo sistema "Soft Close": Taip

    Naujausios kartos kepsninė su patentuota „soft close“ sistema, kurią sudaro vyriai, laikantys daugiau nei 90% dangčio svorio ir patvarus užraktas, atidarantis kepsninę vos vienu piršto paspaudimu. Su lėto nusileidimo sistema dangtis daugiau niekada nenukris ir nesitrenks į korpusą su visa jėga, jis lėtai leisis ir tyliai užsidarys palietus vos vienu piršteliu. Rankena ir šoninės lentynos atnaujintos į ilgaamžišką, priežiūros nereikalaujantį, aukštos kokybės, karščiui atsparų HDPE plastiką, kuris ir po kelerių metų, intensyvaus naudojimo, vis dar atrodo kaip naujas, be jokių pastangų.

    Kamado Club PRO II – naujojo dizaino kepsninė patenkins net išrankiausio gurmano lūkesčius. Tobula dangčio lėto nusileidimo sistema, padidintas viršutinis dangtis išplėtė kepimo tūrį, dar patogiau keps dideli mėsos gabalai, net kelios vištos vienu metu arba, užgriuvus geriausių draugų būriui, daugybė mėsos/žuvies/daržovių su papildomų grotelių paaukštinimu. Ypač tvirta, aplinkos poveikiui, karščiui ir riebalams atspari stiklo pluošto tarpinė padidins malonumą kepti. Naujas premium klasės kepsninės termometras prides tikslumo tobuliems patiekalams. Atnaujintos, 5 sekcijų HDPE šoninės lentynos ir priekinė rankena!

    Kamado Club PRO II – tai išskirtinė molinė kepsninė, savo originaliu DiamondCut išorės dizainu, juoda spalva ir svarbiausia – nemokamais priedais. Pirkdami Kamado Club PRO II Jūs iš karto gaunate sukomplektuotą BBQ stebuklą, kiemo karalienę, kuri išplės Jūsų gastronominius sugebėjimus iki mėnulio ir atgal. Jūsų virtuvės įranga verks, ilgėsis Jūsų, orkaitėje pradėsite sandėliuoti kulinarijos vadovėlius, o mikrobangų krosnelė liks tik slogus prisiminimas iš praeities. Kamado Club PRO II tai ne tik prabangi šašlykinė, kuriai reikia išleisti dar krūvą pinigų, kaip kokiai jaunai draugei, kuriai vis negana naujų batelių. Pirkdami Kamado Club PRO II kepsninę, nemokamai gaunate priedų už daugiau nei 200 eurų – tai dviejų aukštų kepimo sistema su dviejų pusmėnulių karščio deflektoriumi, lietaus uždangalas, puodų laikiklis, žnyplės karštoms grotelėms pakelti ir pelenų žarsteklis!

    Termometras

    Atnaujintas, premium kokybės, originalus Kamado Club termometras itin tiksliai ir aiškiai rodo temperatūrą, esančią kepsninės viduje. Nuolat matysite, kokioje temperatūroje kepa arba rūkinama mėsa, vištiena, žuvis, daržovės ar kiti patiekalai.

    Dviejų krypčių viršutinė sklendė

    Aukštos kokybės, dviejų krypčių, viršutinė sklendė, leidžia efektyviai kontroliuoti temperatūrą ir oro srautą. Pilnai atidarytos funkcija maksimaliai padidina oro srauto cirkuliaciją, taip ypatingai stipriai įkaitinda, anglis kepimams aukštose temperatūrose ant ketaus grotelių arba picų kepimui Kamado Club PRO viršutinė sklendė pagaminta iš korozijai atsparių medžiagų, todėl visuomet atrodys nepriekaištingai, net jei bus naudojama itin atšiauriomis sąlygomis - lyjant ir sningant.

    Ugniadėžė

    Ugniadėžė - itin svarbus Kamado Club PRO komponentas. Aukštos kokybės keraminė ugniadėžė atlaikys itin didelę kaitrą, todėl galėsite ruošti įvairius patiekalus nesibaimindami esamos temperatūros! Aktyviai naudojant kespninę (ypač komerciniais tikslais) atsiranda didelė ugniadėžės skilimo tikimybė. Ir tai nėra paslaptis, tačiau mūsų Kamado Club PRO ugniadėžė pagaminta pagal naujausias technologijas, todėl drąsiai galime teigti, jog tai kokybiška kespninės dalis. Kokybę atspindi mūsų suteikiama 2 metų garantija fiziniamas asmenims ir garantinių įsipareigojimų laikymasis. Juridniams asmenims, kurie naudos kepsninę komerciniais tikslais, ugniadėžei galime pasiūlyti net 1 metų garantiją!

    HDPE Kamado Club PRO lentynos

    Ruošiant įvarius BBQ patiekalus Jums tenka kažkur priglausti indus, talpas, skysčius, peilius ir kitus reikalingus daiktus. Dažnai tam prireikia stalo. Kamado Club PRO II kepsninė turi patogius HDPE šoninius staliukus, ant kurių nesunkiai tilps reikalingiausi priedai, o esant poreikiui ypač patogiai gaminti ir kepti vienoje vietoje. Kamado Club komanda gali Jums pasiūlyti įvairių kepsninių stalų impregnuotų ekologiškais aliejais ir bičių vašku, tinkamų tiesioginiam sąlyčiui su maistu ir tuo pačiu pasižyminčių ypač dideliu atsparumu atmosferos poveikiui. Baigėte gaminti? Tiesiog užlenkite abu stalviršius žemyn. Patogu!

    Stiklo pluošto tarpinė

    Kamado Club rūpinasi savo klientais ir jų kepsninėmis, todėl nori pasiūlyti tik aukščiausios kokybės produktus. Vienas iš tokių - stiklo pluošto tarpinė Kamado Club PRO modelyje. Tai tarpinė, kuri pasižymi itin aukštos kokybės standartais. Karščiui atspari, nedegi ir atlaikanti iki 540 C temperatūrą tarpinė. Tarpinės sudedamojoje dalyje yra plieno, todėl ši tarpinė atspari mechaniniams pažeidimams bei maksimaliai sumažina oro nutekėjimą, o Jūsų kepsninė taps gerokai sandaresnė.

    Tęsdami naršymą šioje svetainėje, Jūs sutinkate su svetainės privatumo politika